I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Besplatna provera klime za samo 5 minuta

U periodu visokih spoljnih temperatura klima se koristi u svim automobilima koji je poseduju. Greška se pravi kada se klima naglo aktivira po ulasku u automobil, bez provetravanja vrelog vazduha unutar kabine. Druga nepravilnost jeste korišćenje neočišćene i neredovno servisirane klime koja može biti opasna pretnja po zdravlje.

U Auto centru „Optima“ podsećaju da zagađen i klima sistem koji dugo nije servisiran – zadržava gljivice, bakterije, prašinu, pesak, sitne dlačice… Uključivanjem takve, neočišćene klime, u kabini se emituje zagađen vazduh koji svi udišu.

 Ukoliko serviseri procene da je neophodno izvršiti čišćenje klima uređaja, omogućiće vozaču da se to uradi u njihovom centru, PROFESIONALNO, EFIKASNO, BESPLATNO I ZA SAMO 5 MINUTA.

optima jul. reklama

“Održavajte  čist i svež vazduh unutar vozila,bez neprijatnih mirisa i bakterija”, poručuju iz Auto centra Optima koji se nalazi u Miletićevoj ulici broj 85.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

AUTO CENTAR “OPTIMA”

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh