I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Besplatan trening na NAVAK -u za sve kandidate auto škole Euro Start (VIDEO)

Auto škola Euro Start spada među pet auto škola u Srbiji, koje su uspostavile ovakav vid saradnje sa NAVAK – om.

Nakon tri uspešna kursa bezbedne vožnje na stazi NAVAK, na kojima je učestvovalo 80 kandidata auto škole Euro Start i uspostavljanja trajne saradnje između ove zrenjaninske auto škole i NAVAK – a, od januara 2017. godine menadžment ove auto škole doneo je odluku da svakom svom kandidatu B kategorije pruži mogućnost da pohađa ovaj jednodnevni kurs potpuno besplatno.

Ovu privilegiju ima još samo 4 auto škole u zemlji, a o tome smo porazgovarali sa vlasnikom ove auto škole, Mišom Hromčikom:

-Ne postoji univerzalno rešenje, kojim bismo povećali bezbednost mladih vozača u saobraćaju, ali postoje načini da se nakon položenog vozačkog ispita mladim vozačima značajno poprave reakcije u kritičnim situacijama i poveća nivo odgovornosti prilikom učestvovanja u saobraćaju. Proveren način za to jeste kurs bezbedne vožnje na Navak – u, odakle deca dolaze neuporedivo spremnija za izazove. koji ih čekaju prilikom upravljanja automobilom – istakao je Hromčik.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Preporučio bih treninge na NAVAK -u svima, bili početnici ili imali dozvolu 40 godina, bavili se profesionalno vožnjom ili ne, ovo je iskustvo koje bih želeo da svi prođu zbog sebe i zbog drugih. Hvala auto školi jos jednom na ovome, naročito pošto smo već završili vozački i nisu imali nikakve obaveze prema nama – izjavio je Norbert Nehez, jedan od mladih vozača, polaznika kursa.

Auto škola Euro Start

Tel: 023-511-342 i 063-10-54-152

as.euro.start@gmail.com

Dr. Emila Gavrila 11

Zrenjanin 23000

fb stranica auto škole Euro Start

internet stranica Euro Starta

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh