I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„BeotelNet“ uspešan provajder našeg grada – već 16 godina

Davne 1995. godine, beogradska Beobanka i Telefonija AD osnivaju preduzeće za pružanje Internet usluga pod nazivom „BeotelNet“, a 1998. godine ovaj Internet provajder stiže i u Zrenjanin kao pravi pionir Internet konekcija u našem gradu.

internet-provajder-zrenjanin

Prve „dial Up“ konekcije i simbolične „brzine“ (33.600 i 56kbit/sec) danas se spominju samo u šali, ali veliki broj korisnika Interneta prve sate ka globalnoj mreži, zakupili su upravo preko njih.

– Od 2005 godine, kada BeotelNet u Zrenjaninu postaje samostalan Internet provajder, uspešno poslujemo i veoma dobro podnosimo veliku konkurenciju u ovoj informatičkoj oblasti koja je svakim danom sve jača, govori za naš portal Ivan Cigulov, menadžer “BeotelNet”-a.

Iako prefiks naziva firme podseća na centralizovani sistem provajdera iz Beograda, oni su danas uspešna lokalna firma sa preko 3500 aktivnih korisnika.

Potrebe lokalnog tržišta su zaista zahtevne, ali mi u poptunosti veoma spremno i pouzdano odgovaramo na sve izazove. Možemo se pohvaliti da Internet uslugom opslužujemo mnogo velikih i malih preduzeca u Zrenjaninu, kako privatnih tako i državnih. Ipak, BeotelNet je uvek davao poseban akcenat na fizička lica, koji i dalje čine najveci broj pomenutog broja korisnika, dodaje Cigulov.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ZAŠTO LOKALNI INTERNET PROVAJDER?

U daljem razgovoru sa Ivanom, pokušavamo da saznamo u čemu je prednost lokalnog Internet provajdera u odnosu na nacionalne provajdere.

– Sam naziv „lokalni provajder“ uliva i lokalnu sigurnost. To je većini naših korisnika veoma bitno. Dok čekate da vam se neko u centralizovanom sistemu javi, otkloni kvar neretko prođe nekoliko dana. Mi veoma vodimo računa da istog ili sledećeg dana izađemo na teren i otklonimo sve moguće tehničke probleme, koji su nekad čak i van naše odgovornosti, a sve u cilju sto kraćeg prekida Internet konekcije kod korisnika.

U poslednje 2 godine, nekoliko lokalnih provajdera su svoje poslovanje prepustili velikim,ali ne i pouzdanim, ozbiljnim sistemima, zbog čega BeotelNet svakodnevno dobija nove korisnike.

IPAK, DOBRA CENA JE PRESUDNA

– Cene mesečnih paketa za bežični pristup Internetu, kod ovog lokalnog Internet provajdera, imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Ono što ih posebno izdvaja od konkurenata je konekcija koja ima najveću moguću, ugovorom preciziranu, brzinu i „uptime“.

Ipak, na teritoriji grada Zrenjanina posluju Internet provajderi, što veliki što manji, koji imaju i bolje cene od BeotelNet-a, na papiru, ali u praksi je to ipak drugacije. Sve većem broju korisnika koji svakodnevno koriste Internet postaje bitniji kvalitet od kvantiteta, a BeotelNet upravo to nudi. Pod ovim podrazumevamo sledeće :

  • poštovanje dogovora realizacije
  • profesionalna montaža
  • najbrže rešavanje dodatnih zahteva
  • tehnička podrska na lokalnom broju

– Mnogo je marketingških trikova na tržištu Internet pristupa danas, a mi se sa njima veoma uspešno borimo. Dok drugi nude besplatne mesece, niz slatkih ponuda na prvi pogled, mi se orijentišemo isključivo na stabilnu konekciju i dobru cenu bez skrivenih troškova, završava Cigulov.

beotelnet-zrenjanin-logo

BeotelNet Zrenjanin se nalazi u ulici Kralja Petra I 3, a kontakt telefoni su 023 563755 i 023 512350

http://www.zr.beotel.net/ 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh