I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

BENU APOTEKA: Dnevne, mesečne akcije, „Baby loyalty card“

Ukoliko još uvek tragate za apotekom u čije zaposlene možete imati potpuno poverenje, jedna od preporuka velikog broja naših sugrađana je BENU apoteka.  

Ovaj rezultat nije slučajan, obzirom da je BENU vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi sa preko 1.400 apoteka u 10 zemalja i preko 8.400 zaposlenih i daje svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 65 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope.

 

KONSULTACIJE SA STRUČNIM FARMACEUTIMA

Na pitanje šta je to što naši sugrađani vole u Benu apotekama odgovor većine je veoma visok stepen posvećenosti farmaceuta svakom kupcu.  

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prilagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Filozofija 5 vrednosti BENU brenda čini suštinu naše farmaceutske usluge. Baš kao što našim navikama upravlja 5 naših čula, 5 vrednosti BENU brenda rukovode našom uslugom, a to su: kompetentnost, ljubaznost, svežina, inovativnost, posvećenos,  poručuju iz BENU apoteka

Osim kvalitetnom uslugom i ponudom BENU apoteke svojim kupcima pružaju i niz pogodnosti u vidi dnevnih i mesečnih akcija.

BABY LOYALTY CARD

Ukoliko imate bebu ili poznajete nekog ko ima, obavetsite ga da u BENU apotekama uz „Baby loyalty“ karticu može ostvariti posebne pogodnosti, a sve informacije oko tog programa se mogu dobiti od farmaceuta u svakoj Benu apoteci u Zrenjaninu.

DNEVNE I MESEČNE AKCIJE

Informacije o akcijamo možete na dvevnom nivou pratiti na njihovom sajtu, klikom OVDE

POSEBNE POGODNOSTI

Posebne pogodnosti koje svakog meseca organizuje BENU apoteka možete pratiti klikom OVDE

LOKACIJE BENU APOTEKA ZRENJANIN

Benu apoteke nalaze se na sedam lokacija u Zrenjaninu.

Adrese i radna vremena apoteka pogledajte OVDE

BENU ASORTIMAN

BENU asortiman obuhvata veliki broj različitih kategorija proizvoda organizovanih prema principima preglednosti i dostupnosti. Otvoreni prostor apoteka svakom klijentu omogućava više informacija i saznanja u domenu kozmetike i drugih preparata za negu, dijetetskih suplemenata i drugog.

www.benuapoteka.rs

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh