I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

VIDEO : Party putovanje za mlade, Grčka 4 dana za samo 69 eura

Ove godine po prvi put od kad postoji najveće party putovanje poznato pod imenom „Balkan Fun“ koje okuplja preko 3000 mladih iz cele Srbije, dolazi na velika vrata i u Zrenjanin, te je omogućen polazak iz našeg grada uz specijalne uslove za prijave do 07. februara 2015.

mladi-party-putovanje-2014

VEĆ RASPRODAT PRVI AUTOBUS

O samom aranžmanu za koji vlada uvek veliko interesovanje porazgovarali smo sa organizatorom Milanom Slavićem, koji će voditi grupu Zrenjaninaca.

– „Već po prvoj objavi polaska iz Zrenjanina, za dva dana smo popunili prvi autobus za Balkun Fun, Zrenjaninci su predhodnih godina masovno odlazili na putovanje za mlade, ali prvi put da im pružena mogućnost polaska iz svog grada, što umanjuje troškove.

Fordomanija

party-putovanje

Cena aranžmana za devojke iznosi 19 eura + put (60 eura) za muškarce je cena 29 eura + put (60 eura) .

Promotivna cena putovanja za mlade iznosi samo 69 eura za sve koji se brzo odluče i prijave uz samo 2000 dinara (koje ulaze u finalnu cenu) do 07. februara 2015. godine

Ova cena vazi do 7. februara, i nju je uračunato je prenociste. Velika pogodnost je postoji i za plaćanje na rate do 1. jula. putem administrativne zabrane ili čekovima gradjana.

Sama prijava za putovanje kosta 2000 rsd.

Šta je Balkan Fun?

BALKAN FUN je prvo i najveće party putovanje za mlade na ovim prostorima još od 2009. godine. BALKAN FUN se održava svake godine u proleće, za vreme prvomajskih praznika, na atraktivnim turističkim destinacijama u okruženju na koje prenosimo atmosferu sa egzotičnih destinacija poput Ibice, Paga, Mikonosa i ostalih poznatih party ostrva. BALKAN FUN koncept zabave okuplja preko 3000 mladih sa ovih prostora koji uživaju na našim brendiranim žurkama. Za 4 dana za vas organizujemo 6 brendiranih žurki (3 dnevne na plaži i 3 noćne u diskoteci). Naša misija i primarni cilj je da vam omogućimo putovanje na kome je sve dozvoljeno, da na žurkama za vas spajamo nespojivo i pomeramo granice dobrog provoda, kreiramo zajedno momente koje ćete prepričavati svojim prijateljima dugo nakon Balkan FUN party putovanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

GRČKA – pošto je otkrila haos, dramu, tragediju i demokratiju dok je većina nacija odlazila na spavanje s prvim sumrakom, Grčka danas može da se pohvali neprevaziđenim nasleđem. Zemlja sa 1400 ostrva, obalom dugom 15000 kilometara i sa preko 10 miliona turista godišnje. Ali ne očekujte da vaš put u Grčku bude samo trezveno izučavanje drevnog društva – grčka naklonost prema dobrom provodu datira još od Dionisa. Zemlja prelepih kontrasta, putovanje kroz oblake vremena, legendi i mitova, ostaci nestalih civilizacija i duh starih gradova čine ove prostore večnim i neponovljivim.

PARALIJA – jedno je od najposećenijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Ovaj gradić nalazi se na 670 kilometara, odnosno manje od deset sati vožnje od Beograda, pa tako i ne čudi što veliku većinu čine srpski turisti. Postoji mnoštvo plaža do kojih možete stići pešice ili biciklom koji se iznajmljuje na ceo dan. Protežu se na obali dugačkoj oko 10 km. Pesak na plažama je zlatnožut, a duž cele obale su kafići, taverne i barovi koji nude osveženje i grčke specijalitete.

PROMO CENA

party-putovanje-balkan-fun

TERMIN PUTOVANJA 

Ove godine putovanje za mlade rezervisano je za termin od 30. aprila do 4. maja, u Paraliji u Grčkoj.

POZNATA DJ IMENA, AMADEUS BEND, MINISTARKE…

balkan-fun-paralija-2015

Za dobru atmosferu i dnevne žurke na plaži biće zaduzena resident DJ postavka: Dj Dea,Dj Boris, Dj Markoni i Dj Maximoon, dok ce u najvecoj diskoteci Gold u Paraliji nastupati Amadeus Bend, Ministarke, Bang La Decks i Claydee.

Diskoteka Gold je jedno od najpoznatih mesta za mlade u Grčkoj, a kapacitet je preko 3000 gostiju. Ovaj noćni klup posetude pokretni krov, vrhusnko ozvičenje i rasvetu.

party putovanje

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: 30.04.2015. Beograd

Polazak autobusa pa parkinga u večernjim časovima (za one koji uplate uslugu prevoza preko agencije). Noćna vožnaja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim pauzama za odmor, osveženje i regulisanje graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan: 01.05.2015. Paralija

Dolazak u Paraliju u prepodnevnim časovima i smeštaj u hotele/apartmane posle 14 časova (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom sastanak na recepciji hotela nakon 16 časova). Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Welcome party) i noćnoj (1st May Eve party) žurci. Noćenje.

3. dan: 02.05.2015. Paralija

Nakon jutarnje kafe fakultativni odlazak u obilazak Soluna u pratnji vodiča. Fakultativno prisustvo dnevnoj (90th Party) i noćnoj (Young & crazy party) žurci. Noćenje.

4. dan: 03.05.2015. Paralija

Fakultativno prisustvo dnevnoj (Graffit party) i noćnoj (Elegance party) žurci. Noćenje.

5. Dan: 04.05.2015. Paralija

Buđenje i napuštanje soba. Pakovanje prtljaga u autobus i slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovanje suvenira. Polazak za Beograd. Popodnevna vožnja preko Makedonije i dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

balkan-fun-zrenjanin-party-putovanje-1

ARANŽMAN OBUHVATA

Obuhvata 3 noćenja u odabranom hotelu, aparthotelu ili vili u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 i 1/6 sobama i apartmanima, Pratioca grupe sve vreme putovanja, Organizaciju i tehničko vođenje putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA

Ne obuhvata Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 1,25 evro dnevno – plaćanje u agenciji Prevoz turističkim autobusima na navedenim relacijama, Fakultativne izlete i Balkan Fun party narukvicu, Individualne troškove putnika.

– Organizatori takodje navode da se prijavio i veliki broj maturanata, čije skole nisu u mogućnosti da organizuju matursku ekskurziju, pa su se i oni odlučili da poslednju zajedničko putovanje provedu baš na ovakav način.

Za 4 dana putovanja biće organizovano i 6 tematskih zurki.

Potvrdite polazak i više informacija pogledajte ovde

https://www.facebook.com/events/842487359123746/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Informacije na broj telefona 064 200 – 5 – 300

BALKAN FUN PROMO VIDEO 2015.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh