I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ovi ukusi stižu iz Azije i oduševiće vaša čula

Za sve ljubitelje nesvakidašnjih i zanimljivih ukusa, koncept bar i restoran Kafemat je pripremio nešto što će se dopasti mnogim gurmanima i ljubiteljima egzotičnih zalogaja, nedelju azijske kuhinje.

Kako iz Kafemata navode, za ovu nedelju je pored standardnog kreiran i poseban jelovnik na kojem će biti specijalna jela dalekog istoka.

Azijska kuhinja

PROMO VIDEO

PerSu marketi

Pored standardnih jela koje imamo na meniju svakog dana možete probati azijske specijalitete. Jela koja stižu sa dalekog istoka donose specifičan ukus i energiju, zato goste savetujemo da prema svom ukusu probaju neke od jela i osete čari Azije, kažu iz Kafemata.

Nededlja azijske kuhinje od 17. do 24. juna

Azijska jela u Kafematu svi gosti mogu da probaju u periodu od 17. do 24. juna, a iz pomenutog lokala navode da su gosti oduševljeni ovim specijalitetima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ono čime možemo da se pohvalimo jeste činjeninca da su svi gosti koji su probali neke od specijaliteta Azije bili oduševljeni. Ukusi se naravno razlikuju, ali verujemo da svako može pronaći svog favorita, dodali su.

Posetite Kafemat i ˝doživite˝ daleki istok.

Info – line: 069 / 207 – 77 – 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh