I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Proširuje se Aviv Park u Zrenjaninu – od jeseni još sedam novih lokala

Aviv Park Zrenjanin proširuje svoju ponudu za sedam novih lokala na još 560 kvadratnih metara maloprodajnog prostora. Kako je saopštio menadžment Aviv Parka, kraj leta i početak jeseni biće upamćeni po brojnim dešavanjima i aktivnostima za decu i odrasle, kao i po pitanju asortimana i ponude.

Dograđuju se novi objekti

-Nećemo biti skromni ako kažemo da će septembar definitivno obeležiti ovu godinu, bar što se tiče tržnog centra Aviv Park u Zrenjaninu, navodi menadžment. – Otvaranje novih radnji zakazano je za prvu polovinu septembra, a ponuda će biti bogatija za Telenor, Vip, operatore mobilne telefonije u Srbiji, Mobilland koji nudi veliki izbor opreme za telefone, radnju dečije garderobe Kockica, Sezam nakit i bižuteriju, parfimeriju Iva i Đak sport koji nudi širok asortiman sportske opreme. Pored toga, otvara se i nova kafe poslastičarnica Tačka koja će zasigurno obradovati sve sladokusce.

Osim širenja postojeće ponude, Aviv Park Zrenjanin imaće u septembru još jedan razlog za slavlje, a to je proslava 4. rođendana koja je zakazana za subotu, 21. septembar. Radnje će davati brojne popuste koji će trajati tokom celog dana, a svi verni posetioci će osim šopinga moći da uživaju u dečijem programu i rođendanskom koncertu u večernjim časovima.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh