I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U Aviv parku tokom vikenda Bubble fudbal i takmičenje u vožnji skejtborda

Tokom vikenda koji je pred nama u Aviv parku biće organizovana dva interesantna događaja – takmičenje u Bubble fudbalu i takmičenje u vožnji skejtborda.

Aviv Park Zrenjanin pozvao je sve sugrađane uzrasta od 7 do 12 godina da se, u nedelju 15. oktobra u vremenu od 12 do 16h, oprobaju u Bubble fudbalu.

-Iako nam prošle nedelje vreme nije dozvolilo da se družimo, ovog vikenda će kod nas biti prava zabava. U pitanju je totalni hit svuda u svetu, a svi mališani iz Zrenjanina će moći besplatno da se oprobaju u fudbalskom meču u ovim ludim gumenim loptama, poručili su iz Aviv Parka.

Prvo takmičenje u vožnji skejta u Avivu

Nakon fudbala u loptama, organizatori pozivaju malo starije sugrađane (od 12 godina, pa naviše) da dođu na mini turnir “Aviv Skate Open” na poligonu za skejt, i da pokažu svoje umeće u vožnji skejtborda.

-Skejt program počinje od 16h, i svi vi koji volite ekstremne sportove možete da dođete da pogledate naše vrhunske skejtere koji će vam demonstrirati svoje profesionalne tehnike i veštine, a pozivaju se i svi oni Zrenjaninci koji znaju da “voze” skejt da dođu i da pokažu svoje znanje u ovom ekstremnom sportu, dodali su u Aviv parku.

Takođe, ˝profesionalni vozači˝ će svim zainteresovanima pokazati novitete, trikove i posebne tehnike u vožnji skejta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


Medalje, diplome i trofeji čekaju, kako mlađe u fudbalu, tako i ove starije u skejt takmičenju, te će ova nedelja biti dan za interesantnu sportsku zabavu u Aviv Parku Zrenjanin.

Prijave nisu potrebne unapred. Dovoljno je samo malo ranije da dođete, a organizatori događaja će vas staviti na spisak.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh