I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

AVIV: Dođite da uz pesmu i igru izaberemo najlepšu novogodišnju jelku

U subotu, 23. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se, po treći put, manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“.

Prošlogodišnje akcije su imale veliki odziv u javnosti, kada se tom prilikom sakupilo skoro 300 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama koji su im uručeni preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina.

DEDA MRAZ I PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE

U subotu će predstavnici različitih institucija, organizacija i kompanija iz Zrenjanina kititi jelke u Aviv Parku, svako će imati svoji jelku na raspolaganju da je ukrasi na svoj način, a one će do posle Nove godine ukrašavati Park. Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji se priključuje i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni Centru za socijalni rad Grada Zrenjanina, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

KIĆENJE JELKI POČINJE U 11 ČASOVA

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kićenje jelki počinje od 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko-zabavni program. Sve prisutne će obradovati i poseta Deda Mraza, koji će se družiti sa učesnicima, a i zabavljati ostale goste Parka. Dečiji hor iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ će sigurno napraviti spektakularnu atmosferu! A, za najmlađe sledi i Novogodišnja predstava!
Najlepša jelka bira se u 14 časova, a odabraće je deca, koja će biti gosti tog dana u Avivu na ovoj manifestaciji.

Pozivamo vas da dođete u subotu, 23. decembra, u Aviv Park Zrenjanin i da zajedno uživamo u zabavnoj i humanitarnoj akciji, uz muzički program, zabavu na ledu i posetu Deda Mraza, i da tom prilikom sakupimo što veći broj paketića za decu bez roditelja.

Ovim putem se zahvaljujemo Gradu Zrenjaninu na podršci, Centru za socijalni rad, kao i svim institucijama, organizacijama i privatnim kompanijama koje su prihvatile učešće u akciji „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

Pogledajte kako je ova manifestacija izgledala proteklih godina – Izbor za najlepšu novogodišnju jelku AVIV

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh