I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Auto škola Mile BiV: ˝Obuka vozača u odličnim uslovima i povoljnim cenama˝

Auto škola koja je iza sebe ostavila, pre svega sigurnih,  a nakon toga dobro obučenih i bezbednih vozača, ˝Mile BiV˝, rado ističe zadovoljstvo svojih polaznika i kvalitet ponude koju svim kandidatima pruža.

Drago nam je što možemo da istaknemo zadovoljstvo naših kandidata. Godinama u nazad, trudili smo se da kroz kvalitet i stvarno povoljne cene steknemo kredibilitet i poverenje naših sugrađana, poručili su iz auto škole Mile BiV.

Auto škola Mile BiV: ˝Povoljna obuka za sve kategorije˝

Kako iz pomenute škole navode, kvalitetna vozila i pristupačne cene, samo su neki od razloga zbog kojih se mnogi sugrađani odlučuju da svoje prve ˝korake˝ u saobraćaju načine upravo sa njima, ali da je na kraju ipak najvažnija stručnost instruktora i način na koji oni kandidatima prenose znanje.

Pored najpovoljnije cene, stručnih predavača i dobro opremljenih vozila, u našoj auto školi atraktivna je velika pogodnost za sve nove kandidate, dodali su.

Više detalja o pogodnostima za nove kandidate pročitajte ovde

Mile BiV obuka vozača nalazi se na adresi Cara Dušana 3, a više informacija o akciji možete dobiti na njihovom web sajtu www.autoskolamilebiv.com ili pozivom na sledeće brojeve telefona:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • 062 / 60 – 99 – 88
  • 069 / 74- 17 – 70
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh