I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Auto škola PLUS – 21 godina iskustva na obuci kandidata

Dvadesetjedna godina postojanja jednog preduzeća, koje posluje pod istim nazivom, obavlja istu delatnost i nalazi se na istoj adresi toliko vremena, u sredini, kao što je Zrenjanin, predstavlja pravu retkost.

Samo upornost i pošten rad mogu omogućiti višedecenijski opstanak na tržištu koje je vrlo često i nelojalno… Ovo bi bio uvod u kratko predstavljanje Auto škole PLUS iz Zrenjanina.

Po mnogo čemu se ova auto škola razlikuje od drugih auto škola:

1.Kao prvo, redovna obuka za vozače je nešto što zaposleni u PLUS – u vrlo ozbiljno shvataju. Budući vozači, moraju biti svesni da redovna cela obuka (kada se ne poseduje nikakva vozačka dozvola) sadrži samo 40 časova teorije i samo 40 časova vožnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

2. Za ovo kratko vreme kandidat mora usvojiti nova znanja i veštine da bi položio vozački ispit. Da bi se osnovna – redovna obuka mogla kvalitetno obaviti, neophodno je taj kvalitet i platiti. U suprotnom, kandidati će nekvalitetnu obuku plaćati kroz skupe ispite. To je drugo, po čemu se ova škola razlikuje od ostalih: polaganje ispita u auto školi PLUS je samo 1.000,oo dinara + troškovi MUP-a 1.000,oo dinara. To je minimalna ekonomska cena koju je država propisala!

3. Treće, po čemu se ova auto škola razlikuje od drugih, je mogućnost pohađanja dopunskih časova teorije, onoliko dugo, koliko to kandidati žele (odnosno, dok ne savladaju gradivo) i sve to potpuno besplatno, u teminima koji odgovaraju kandidatima!

4. Četvrto, po čemu se razlikuje PLUS od drugih, su besplatni časovi vožnje na vozilima kandidata, kada dobiju probne vozačke dozvole. Ovo četvrto bi bivši kandidati za vozače morali ozbiljno shvatiti, zato što se na redovnoj obuci ne mogu proći sve situacije u saobraćaju. Naprosto, za sve situacije nema dovoljno vremenskog prostora u redovnoj obuci.

Predavač i instruktori vožnje auto škole PLUS će rado posvetiti svoje slobodno vreme svojim kandidatima uvek, čak i kada kandidati za vozače postanu vozači sa probnom dozvolom.

U STROGOM CENTRU GRADA

Auto škola PLUS se nalazi u strogom centru grada, u Gimnazijskoj ulici broj 4 (do gimnazije prvi ulaz).

KATEGORIJE

Preduzeće PLUS d.o.o se bavi obukom vozača B , A , A1 i AM kategorije. Upis novih kandidata se vrši svakodnevno u kancelariji na gore pomenutoj adresi.

RADNO VREME

Radno vreme kancelarije je radnim danima i subotom od 10 h do 14 h. Upis se može izvršiti i u drugim terminima, ako zainteresovani kandidati zakažu upis unapred, telefonom, na broj : 061/163-8-430.

SAVREMENO OPREMLJEN KABINET – KLIMATIZOVANA VOZILA

Naravno, teorijska obuka se vrši u savremeno opremljenom kabinetu, u prijatnoj atmosferi. Sve prostorije su u vlasništvu škole. Praktična obuka se obavlja na savremenim, klimatizovanim vozilima, tako da i praktična obuka i praktičan ispit protiču u prijatnoj atmosferi….

AUTO ŠKOLA ‚‚PLUS”

Gimnazijska 4, Zrenjanin

Mob: 061/163-8-430

facebook stranica

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh