I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ova auto škola nudi ˝odlične˝ pogodnosti za polaganje B, C i CE kategorija

Auto škola sa iskustvom dugim 15 godina i mnoštvom zadovoljnih polaznika koji su danas odgovorni vozači, nudi ˝izuzetne˝ pogodnosti prilikom polaganja vozačkih ispita.

Nekada SIT, a danas ABC Padrino škola za obuku vozača pored promene imena u potpunosti je osvežila svoj vozni park i svojim polaznicima omogućila da na novim vozilima prođu obuku, a kasnije i polažu vozački ispit.

Stojimo iza toga da je polaznicima mnogo lakše da uče, a kasnije i polažu praktičan deo na novim vozilima, te smo se iz tog razloga potrudili da im omogućimo odlične uslove u kojima će naučiti i vežbati upravo taj praktični deo, poručili su iz auto škole Abc Padrino.

Abc Padrino: ˝Poseban akcenat stavljamo na poligonsku obuku˝

Ono po čemu se pomenuta škola ističe, jeste da ima svoj vlastiti poligon.

Verujemo da je prednost to što imamo isključivo naš poligon, na kojem obuku imaju samo polaznici ˝Abc˝ škole. Osim što nema gužve, poligonskoj obuci se uvek možemo dodatno posvetiti zato što je u krugu našeg centra za obuku, dodali su.

U Abc Padrino auto školi se mogu polagati B, C i CE kategorije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Promotivna cena za polaganje B kategorije

U Abc auto školi je trenutno aktuelan promo period, te je za kompletnu obuku B kategorije (teorija i vožnja) i sertifikat prve pomoći potrebno izdvojiti 60.000 dinara, a izlasci na ispite koštaju 3.000 za teorijski i 3.500 za praktični ispit.

Više informacija o terminima i polaganju možete dobiti pozivom na neki od sledećih brojeva ili kontaktiranjem putem e-maila abcpadrino@gmail.com , a centar za obuku kao i poligon se nalaze u krugu „SIT-a“.

023 / 3 – 101 – 333

066 / 6 – 101 – 333

063 / 57 – 00 – 90

Saznajte više o auto školi Abc

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh