I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Auto servis Jovin: Vreme je! Pripremite vozilo za zimske uslove

Jesen je počela kalendarski, a niske temperature proteklih dana nas podsećaju da ćemo uskoro morati da se suočimo sa zimskim uslovima na putevima. To znači da ćemo imati hladne dane, klizave kolovoze, kao i so, rizlu i pesak na saobraćajnicama… Zbog toga je veoma važno da vaš automobil na vreme pripremite za vožnju tokom zime. U Auto servisu Jovin vas čekaju stručnjaci koji imaju odgovor na svako vaše pitanje vezano za automobil koji vozite. Oni će vam, takođe, brzo i kvalitetno pripremiti vozilio za zimu. 

Da biste pripremili svoj automobili za zimu nikako ne treba da čekate da padne prvi sneg. Već danas možete da odete u Auto servis Jovin koji se nalazi na Lazarevačkom drumu i da proverite da li imate ispravan akumulator, svećice, grejače, antifriz, dobre metlice brisača…

“U Auto servisu Jovin možete da izvršite proveru antifriza i akumulatora. Antifriz bi po pravilu trebalo da se menja svake dve godine, ali je pred svaku zimu važno proveriti njegovu tačku smrzavanja. Ovo je period kada je najbolje proveriti i stanje akumulatora, kako se ne bi desilo da automobil ne možete da startujete kada vam to bude potrebno tokom zime. Takođe, u našem servisu možete letnje pneumatike da zamenite zimskim, kao i da letnju tečnost zamenite za zimsku tečnost za staklo. Zimske gume jesu obavezne po zakonu, ali su one veoma važne kada temperatura padne ispod 7 stepeni Celzijusa. Bolje prijanjaju podlozi i imaju kraći zaustavni put”, podsećaju u Auto servisu Jovin.

Auto servis Jovin nagrađuje vozače koji im ukazuju poverenje

Auto servis Jovin je pripremio i poklone za sve koji se odluče da im tamošnji majstori zamene antifriz i tečnost za staklo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

“Ukoliko u našem servisu zamenite antifriz i tečnost za staklo na poklon ćete dobiti grebač leda, odmrzivač brave ili zimsku tečnost za staklo za dolivanje. Vi birate jednu od ponuđenih opcija”, poručuju iz Auto servisa Jovin.

Da biste svoje vozilo dobro pripremili za zimu potrebno je da gumu oko vrata i prtljažnika premažete sredstvom koje će sprečiti da se ona zbog niskih temperatura “zalepe”. Slično je i sa bravama koje zimi umeju da se zalede, zbog čega je potrebno da u njih sipate odmrzivač. U ovo vreme potrebno je proveriti i metlice brisača, kao i sistem za grejanje.

Auto servis Jovin nalazi se na Lazarevačkom drumu. Više informacija o uslugama koje pruža ovaj auto servis moguće je dobiti na brojeve telefona 023/523-730 ili 063/7721-775.

Radno vreme srevisa je od 9 do 18 časovan radnim danima, dok je vikend neradan. Zakazivanje je obavezno zbog velikog broja korisnika usluga ovog servisa.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh