I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Auto servis Jovin 20 godina uz vozače

Svaki vozač zna da je veoma važno da ima pouzdanog majstora za automobil. Upravo na to mogu da računaju korisnici usluga Auto servisa Jovin. Zbog stručnog kadra i dugogodišnjeg iskustva u ovaj servis dolaze ne samo vozači iz Zrenjanina i okoline, već i iz drugih delova Srbije. Auto servis Jovin posluje već dve decenije. Nadaleko je poznat kako među vozačima koji imaju automobile marke Mercedes, za koje je ovaj servis specijalizovan, tako i među vozačima drugih marki automobila. Otkrivamo zašto da već danas rezervišete proveru svog četvorotočkaša u Auto servisu Jovin.

Auto servis Jovin se već dve decenije bavi servisiranjem automobila i prodajom delova za Mercedesova vozila. U svom asortimanu ima originalne Mercedesove delove, kao i auto delove vrhunskog kvaliteta najpoznatijih svetskih proizvođača.

U ovom servisu ističu da čak 90 posto korisnika njihovih usluga vozi automobile marke Mercedes, dok preostalih 10 odsto čine vlasnici drugih tipova vozila.

Stručnost zaposlenih i dugogodišnje iskustvo razlog su što u Auto servis Jovin dolaze kako ljudi iz Zrenjanina i okoline, tako i iz drugih krajeva zemlje. Servis ima najsavremeniju opremu za dijagnostiku i rad, tako da nema problema na automobilu koji ovde ne može da bude rešen.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Auto servis Jovin zapošljava stručnjake i raspolaže najsavremenijom opremom

Prednosti Auto servisa Jovin su to što raspolaže sa čak 6 dizalica, što je potpuno tehnički opremljen i što zapošljava stručan kadar. Na sve usluge i auto delove u servisu daju garanciju.

U Auto servisu Jovin rade kompletnu dijagnostiku i elektroniku na automobilu, kao i farbanje vozila i popravku limarije.

“Stručan kadar sa višegodišnjim iskustvom brzo i lako može da otkloni sve vrste mehaničkih kvarova. U našem servisu se rade generalne popravke motora, remont menjača, popravka trapa, kao i redovno održavanje i servisiranje vozila. Sva novija vozila imaju ugrađen elektronski sistem koji zahteva kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Budući da raspolažemo najsavremenijom opremom naši serviseri mogu vrlo brzo i lako, povezivanjem automobila na dijagnostički uređaj, da dobiju tačnu informaciju o kvaru. Uređaje koje imamo koriste se u dijagnostici čak 40 vrsta automobila proizvedenih u Evropi, Americi i Japanu”, ističu u Auto servisu Jovin.

“Dezinfekcija i servis klime su, takođe, dostupni u Auto servisu Jovin. Ovo je važno posebno u letnjim mesecima kada spoljna temperature prelazi 30 i više stepeni. Veoma je bitno da u ovakvim uslovima vožnja, pogotovo na duže relacije, bude prijatna kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti i nezgode na putu. Istovremeno, klima ne sme da bude izvor narušavanja zdravlja vozača i putnika u automobilu. Zato je veoma važno da se pravovremeno servisira i dezinfikuje. To svakako možete da uradite u Auto servisu Jovin”, dodaju u ovom servisu.

Auto servis Jovin jedini u gradu vrši kompletan servis automatskih menjača sa ispiranjem.

Brojevi telefona za informacije i zakazivanje pregleda i popravki automobila

Auto servis Jovin pruža uslugu asistencije na putu. Poseduje sopstvenu šlep službu koja je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Auto servis Jovin nalazi se na Lazarevačkom drumu. Više informacija o uslugama koje pruža ovaj auto servis moguće je dobiti na brojeve telefona 023/523-730 ili 063/7721-775.

Radno vreme srevisa je od 9 do 18 časovan radnim danima, dok je vikend neradan. Zakazivanje je obavezno zbog velikog broja korisnika usluga ovog servisa.

BESPLATNA PROVERA I DEZINFEKCIJA KLIME DO 17. JULA

“Za sve one koji su nam ukazali povrerenje i koji su svih ovih 20 godina menjali vozila ali ne i lojalnost servisu, poklanjamo besplatnu proveru i dezinfekciju klime u periodu od 11. do 17. jula. Iskreno cenimo dugogodišnju saradnju”, poručuju iz Auto servisa Jovin.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh