I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Auto Centar Cune

Auto Cune : Prezentacija Škodinih vozila po sajamskim cenama

Brend Auto cuneZrenjaninski diler prodaje Škodinih vozila „Auto Cune“ iznenadio je prijatno kupce u „Univerexportu“ promocijom novih modela i sajamskim cenama koje obaraju sve ponude.

U okviru dvodnevne prezentacije Škodinih vozila koja je otpočela danas u izložbenom prostoru pomenutog mega marketa, menadžeri firme „Auto Cune“ predstavili su najprodavanije modele – Fabiu, Citigo, novi Rapid i najavili dolazak grandiozne Octavie treće generacije koja mesecima izaziva veliko interesovanje u Evropi. Nova Škodina Octavia biće uskoro dostupna i Zrenjanincima, nakon premijernog predstavljanja na Sajmu automobila u Beogradu koji je u toku.

Zaposleni u „Auto Cunetu“ kažu da Škoda ne prestaje da beleži kontinuitet u prodaji a jedan od dokaza jeste početak godine koji je po broju prodatih vozila neuporedivo bolji u odnosu na isti period 2012. godine. Ovaj podatak potvrđuje analize da sve veći broj vozača u Škodi vidi ozbiljnog  saučesnika na putu koji daje specifični kvalitet, izražen i jasan dizajn i cenu koja „završava posao“.

Dobrog partnera u Škodi prepoznale su i banke, pa je tako „Credit Agricole“ do 1.maja obezbedio više nego povoljnu akciju kupovine automobila njihovim kreditima. Kamata na period od 5 do 7 godina iznosi 6.90%, dok za manji period od 3 godine iznosi svega 5.90%. Dodatna pogodnost jeste kupovina u sistemu „staro za novo“ što znatno umanjuje krajnju cenu koja se treba doplatiti uz predato staro vozilo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Rapid prodajni Auto Cune

Kvalitet, linija i cena – Škodina dobitna kombinacija

Iz ove auto kuće poručuju da trenutno najatraktivnije vozilo, limuzina Rapid, umesto dosadašnjih 9900 evra, ima ekskluzivnu sajamsku cenu od 9702 evra koja će biti aktuelna i u periodu neposredno nakon završetka sajma.

Škoda Rapid

Elegantni Rapid ovih dana ima još bolju cenu – 9702 evra

Osim fizičkim licima, Rapid je naročito interesantan i taksi prevoznicima, zbog neospornog komfora koji pruža, i naročito cene koja je za oko 3000 evra niža u odnosu na vozila drugih brendova, u istoj klasi.

Rastu prodaje Škodinih vozila i većem interesovanju fizičkih i pravnih lica u Zrenjaninu doprineo je i auto salon koji je od pre par meseci otvoren u našem gradu, u ulici Nikole Pašića. U prodajno izložbenom salonu „Auto Cune“, potencijalni kupci mogu videti najatraktivnije modele i dobiti sve informacije o najpovoljnijim uslovima za kupovinu ovih moćnih četvorotočkaša.

Menadzer tim Auto Cune

Prezentacija vozila iz centra „Auto Cune“ biće održana i sutra u Univerexportu od 08 do 19h

IZLOŽBENO PRODAJNI SALON „AUTO CUNE“
NIKOLE PAŠIĆA 44, ZRENJANIN
Radno vreme od 08-16h, subotom 8-14h
Kontakt telefon 023/523.396, 060/053.58.28

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh