I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Auto Centar Cune

Auto Cune : Prezentacija Škodinih vozila po sajamskim cenama

Brend Auto cuneZrenjaninski diler prodaje Škodinih vozila „Auto Cune“ iznenadio je prijatno kupce u „Univerexportu“ promocijom novih modela i sajamskim cenama koje obaraju sve ponude.

U okviru dvodnevne prezentacije Škodinih vozila koja je otpočela danas u izložbenom prostoru pomenutog mega marketa, menadžeri firme „Auto Cune“ predstavili su najprodavanije modele – Fabiu, Citigo, novi Rapid i najavili dolazak grandiozne Octavie treće generacije koja mesecima izaziva veliko interesovanje u Evropi. Nova Škodina Octavia biće uskoro dostupna i Zrenjanincima, nakon premijernog predstavljanja na Sajmu automobila u Beogradu koji je u toku.

Zaposleni u „Auto Cunetu“ kažu da Škoda ne prestaje da beleži kontinuitet u prodaji a jedan od dokaza jeste početak godine koji je po broju prodatih vozila neuporedivo bolji u odnosu na isti period 2012. godine. Ovaj podatak potvrđuje analize da sve veći broj vozača u Škodi vidi ozbiljnog  saučesnika na putu koji daje specifični kvalitet, izražen i jasan dizajn i cenu koja „završava posao“.

Dobrog partnera u Škodi prepoznale su i banke, pa je tako „Credit Agricole“ do 1.maja obezbedio više nego povoljnu akciju kupovine automobila njihovim kreditima. Kamata na period od 5 do 7 godina iznosi 6.90%, dok za manji period od 3 godine iznosi svega 5.90%. Dodatna pogodnost jeste kupovina u sistemu „staro za novo“ što znatno umanjuje krajnju cenu koja se treba doplatiti uz predato staro vozilo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Rapid prodajni Auto Cune

Kvalitet, linija i cena – Škodina dobitna kombinacija

Iz ove auto kuće poručuju da trenutno najatraktivnije vozilo, limuzina Rapid, umesto dosadašnjih 9900 evra, ima ekskluzivnu sajamsku cenu od 9702 evra koja će biti aktuelna i u periodu neposredno nakon završetka sajma.

Škoda Rapid

Elegantni Rapid ovih dana ima još bolju cenu – 9702 evra

Osim fizičkim licima, Rapid je naročito interesantan i taksi prevoznicima, zbog neospornog komfora koji pruža, i naročito cene koja je za oko 3000 evra niža u odnosu na vozila drugih brendova, u istoj klasi.

Rastu prodaje Škodinih vozila i većem interesovanju fizičkih i pravnih lica u Zrenjaninu doprineo je i auto salon koji je od pre par meseci otvoren u našem gradu, u ulici Nikole Pašića. U prodajno izložbenom salonu „Auto Cune“, potencijalni kupci mogu videti najatraktivnije modele i dobiti sve informacije o najpovoljnijim uslovima za kupovinu ovih moćnih četvorotočkaša.

Menadzer tim Auto Cune

Prezentacija vozila iz centra „Auto Cune“ biće održana i sutra u Univerexportu od 08 do 19h

IZLOŽBENO PRODAJNI SALON „AUTO CUNE“
NIKOLE PAŠIĆA 44, ZRENJANIN
Radno vreme od 08-16h, subotom 8-14h
Kontakt telefon 023/523.396, 060/053.58.28

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh