I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Auto centar Cune

Auto centar Cune : Ugradnja gasa u automobile

Veliki broj vozača opredeljuje se za uređaje na gas u svojim automobilima, dajući mu prednost u odnosu na upotrebu benzina i dizel goriva. 

Ugradnjom uređaja na tečni-naftni gas, doprinosi se ekonomičnijem korišćenju automobila i postiže se ušteda od oko 50%  na troškovima goriva. Ujedno, motor mirnije i tiše radi, njegov vek trajanja povećava se za oko 30%, a ulje u motoru više traje jer se ne razgrađuje benzinom.

ac_kolew_gas

UGRADNJA AUTO GASA U AUTO CENTRU „CUNE“

Auto centar „Cune“ u ulici Dimitrija Tucovića 45, jedan je od servisnih centara u Zrenjaninu u kom se godinama unazad profesionalno ugrađuju boce gasa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– U automobile ugrađujemo torusne boce, koje menjaju rezervni točak ili se postavljaju na mesto točka, zapremine od 27 do 60 litara. Takođe, to činimo i sa  cilindričnim bocama koje se ugrađuju na određenoj visini u gepeku kako ne bi sprečavale korišćenje rezervnog točka. Njihova zapremina kreće se od 30 do 80 litara, istakao je vlasnik Auto centra „Cune“ Svetozar Velemirov za portal I love Zrenjanin.

Velemirov je dodao da se cene ovih uređaja kreću od 180 do 1000 eura, u zavisnosti od vrste ubrizgavanja. Korisna informacija za sve vozače je da ovaj centar pruža mogućnost plaćanja ugradnje u 6 rata.

Tečni naftni gas, naziva se i „gorivom budućnosti“ jer ne sadrži olovo, te se njegovom primenom smanjuje emisija štetnih gasova u vazduhu. Auto-gas rezervoari bezbedniji su na udar od benzinskih, zahvaljujući svojim konstrukcijama, materijalom i načinom izrade kao i kontrolom.

ATEST – OBAVEZAN

Pre vožnje na drumu, mora se utvrditi da li vozila sa ugrađenim auto-gas rezervoarom ispunjavaju uslove propisane Zakonom o bezbednosti saobraćaja. Nakon pregleda ugrađene boce, Agencija za bezbednost saobraćaja izdaje Uverenje o ispitivanju vozila- atest.

Auto centar „Cune“ jedna je od auto kuća ovlašćena za atest novougrađenih i postojećih boca.

– Trajanje atesta je pet godina, a nakon isteka ovog roka boca se ispituje ili zamenjuje novom, što je ekonomski isplativije. Ukoliko klijent zatraži ovu uslugu, procedura se završava u roku od jednog dana, napomenuo je Velemirov.

Dodatne informacije o ugradnji gasa mogu se dobiti putem brojeva 023/523.396, 060/053.58.28

 foto: kolew

Jubilarni 70. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine u drugačijim uslovima
Kremanska voda
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh