I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Auto Centar Cune

Auto centar „Cune“ promoviše Škodu u centru Zrenjanina

Na Trgu Slobode, tokom trajanja Dana piva, održava se prezentacija automobila brenda „Škoda“, koji u Zrenjaninu zastupa Auto centar „Cune“.

cune-trg

Celodnevne prezentacije izuzetno su posećene, privlače građane svih generacija, a među njima ima i potencijalnih kupaca. Predstavnici ovog auto centra kažu da Škoda u Zrenjaninu i dalje beleži rast u prodaji, a da svaki novi model koji se pojavi na tržištu, drži ovaj brend u vrhu najpopularnijih vozila.

-Izlagali smo sve akcijske modele Fabia, Rapid, Rapid Spaceback i Octavia. Svi modeli imaju snižene cene, a primetno je da posetioci našeg izložbenog štanda najviše interesovanja pokazuju za model Rapid Spaceback, koji je na tržištu godinu dana, kaže menadžerka prodaje Snežana Jovanov.

I Taxi Zrenjanin

cune-trg3

cune-trg1

Pored akcijskih cena, potencijalni kupci dobijali su tokom dana informaciju o uslovima kupovine – 30 odsto obaveznog učešća od ukupne cene, kreditiranju od 3 do 7 godina i kamatnim stopama od 5,9 do 7,9 %.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukoliko se na lageru nalazi model u boji i paketu opreme koji kupac želi, ovaj centar vrši isporuku istog automobila za jedan dan.

Svi modeli mogu da se pogledaju i u novootvorenom auto salonu „Cune“ u ulici Dimitrija Tucovića 45 u Zrenjaninu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh