I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Artikli za kupanje i povijanje beba sniženi za 10 odsto

Kadice sa termometrom, podloge za povijanje beba i veliki broj noša za decu, mogu se kupiti u Milupinu do kraja novembra po ceni sniženoj za 10 odsto.

Svi artikli su usavršeni do te mere da roditelji mogu biti u potpunosti rasterećeni pri nezi i odgoju svoje dece.

Izuzetno praktična i veoma tražena je kadica u koju je ugrađen termometar. Roditelji sada na brz način mogu da postignu odgovarajuću temperaturu vode za kupanje beba. Pedijatri ukazuju da je preporučena temperatura od 35-37 stepeni idealna za kupanje beba. U ponudi su kadice različitih veličina i boja, anatomski su oblikovane.

Uz kadice, većina roditelja kupuje i držače koji olakšavaju kupanje. Presvučeni su frotirom, a  njihova cena u Milupinu iznosi 399,00 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

kadice
Podloge za povijanje beba još jedan su praktičan proizvod koji se može prenositi, u zavisnosti od potrebe. Mekše podloge se najčešće stavljaju na gornju površinu komodica, dok se čvrste praktikuju iznad krevetca, što je naročito pogodno za kuće i stanove sa malo prostora. Podloge su presvučene mušemom, zbog čega se vrlo lako održavaju čistim.

photo-7
Noše su naročito važne u periodu odvikavanja dece od pelena, zbog čega se i proizvođači trude da ovi proizvodi budu anatomski oblikovani, prilagođeni držanju tela, da budu kreativni i privlačni mališanima. Milupino nudi klasične noše u raznim bojama i oblicima i muzičke koje deci naročito privlače pažnju. Sve noše su izrađene od kvalitetne plastike i deo u uvoznog programa.

nose-ya-bebe1nose-ya-bebe  
Novina u Milupinovim radnjama su neseseri i kozmetički setovi. Devojčice očekuje raznovrstan izbor kozmetike i pribora sa popularnim junacima – Hello Kitty, Jagodica Bobica i Winx, dok je za dečake osmišljen zanimljiv set ilustrovan uvek popularnim junakom – Spajdermenom.

set-kozmeticki

Akcija traje u sve tri Milupino radnje do 30. novembra.

 

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh