I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Logo poslastičarnice Arena garantuje tortu od najkvalitetnijih sastojaka

Za sve one koji veruju da sreću čine sitna zadovoljstva, poslastičarnica Arena je tu da postane nezaobilazni deo dana, vaša slatka, svakodnevna radost.

Veliki izbor torti i kolača je zaštitni znak poslastičarnice Arena, a ono što im je zajedničko su najkvalitetniji sastojci i veoma pažljiv način izrade.

– Naše kreativne i vredne poslastičarke odgovaraju na sve zahteve klijenata, brinu o svakom detalju, a torte i kolači iz naše radionice do sada su ulepšali na stotine proslava. Kako bi obeležili naše torte, od nedavno smo uveli da svaka torta koja izlazi iz naše radionice, ima logo naše Poslatičarnice. Bilo je pokušaja kopiranja, a naš logo na torti je garant kvaliteta i originalne Arena torte – poručuju iz poslastičarnice Arena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Arena torte su poznate po vrhunskom kvalitetu i ukusu 🔝🎂🔝 #arenazr #poslasticarnicaarena #tortezrenjanin #zrenjanin

Објава коју дели ARENA sladoled & fast food (@arenazr) дана

Poslastičarnica Arena predano radi na izradi kvalitetnih torti i kolača za sve prilike i veoma brzo je postala popularno mesto u Zrenjaninu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

– Od samog početka rada želimo da napravimo razliku i da kreiramo prvoklasne ručno rađene torte. Obraćamo pažnju na najsitnije detalje, jer želimo da ispunimo slatke snove Zrenjaninaca – naglašavaju u Areni.

KONTAKT

Tel: 023 510 561 i 064 70 80 324.

Više informacija na: facebook stranici i instagramu.

  • Divider

  • Divider
Na vrh