I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Apoteka Zrenjanin: Na popustu vitamini, probiotici, kozmetika…

Apoteka Zrenjanin pobrinula se da tokom celog leta u svojim jedinicama sugrađanima ponudi značajan broj proizvoda sa akcijskom cenom.

U saradnji sa farmaceutskim kućama, neke od akcija trajaće do 1. septembra, što daje mogućnost svima koji putuju da pripreme putnu apoteku i pritom uštede. Svi proizvodi na popustu kupuju se uz Karticu poverenja i dostupni su u jedinicama Apoteke Zrenjanin.

INPHARM od 5-10% popusta (do 1. septembra)

Na popustu su dijetetski suplementi i vitaminski proizvoidi – šumeći multivitaminski kompleksi, magnezijum u kapsulama i šumeći, test trake za utvrđivanje trudnoće, Matopad flasteri. Posebno izdvajamo MAGNUM 400 MAX, preparat sa maksimalnom dozom magnezijuma u jednoj kesici bez šećera, zbog čega je pogodan i za osobe sa dijabetesom. Pored magnezijuma, sadrži i vitamine B1 i B6 koji doprinose još boljoj apsorpciji magnezijuma.

R-LAB  (do 1. septembra)

U Apoteci Zrenjanin, uz Karticu poverenja na popustu do 20% su R-Lab proizvodi iz kolekcije „Pomozite svome telu“– Neven krema, Gavez gel, Kesten gel i Pantenol krema. R Lab je domaća, banatska kuća za proizvodnju kozmetičkih preparata. Njihovi proizvodi su na tržištu prepozanti kao kvalitetni i prirodni sa dopadljivim dizajnom i kvalitetnim pakovanjem, a sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Proizvodi koji su sniženi 20%: Gavez gel, Kesten gel, Neven krema, Pantenol krema; Preparati koji su sniženi 10%: Pantenol sa koenzimom Q10, Pantenol sa hijaluronom, Probol, Proven, mleko za zaštitu od sunčanja

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

PROTON (do 1. septembra)

Popust na proizvode farmaceutske kuće Proton kreću se od 10 do 25% popusta. Preparati Proton systema: Bulardi, Enterobiotik-probiotik, Propomucil, Herbiko, Herbafast Fiber, Magnezijum, Cink, Gvožđe i Active B complex i ovaj mesec uz Karticu poverenja i dalje na popustu. Bulardi Probiotik kao probiotska gljivica je prirodno otporan na sve antibiotike što ga čini savršenim u borbi protiv antibiotskih dijareja. Kombinacija Bulardi Probiotik Junior-a preporučena je od Evropskog Društva za pedijatriju, gastroenterologiju, hepatologiju i ishranu, Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i UNICEF-a. Mogu ga koristiti deca već od drugog meseca života.

MAX MEDICA 20% popusta (do 1. jula)

Max Medica je domaća linija proizvoda koja je prisutna na našem tržištu više od jedne decenije sa dodacima ishrani, vitaminima, mineralima koji su 100% prirodni preparati na bazi biljnih ekstrakata i vitamina. U procesu proizvodnje koriste se inostrane i domaće sirovine vrhunskog kvaliteta.

MEDIS

Olovka i lak „Nailner“ protiv gljivičnih infekcija noktiju 10% popusta. Jedinstveni sistem nosača omogućava sastojcima da prodru u nokat i da se suprotstave gljivicama u korenu promenom okoline nokta. Štiti nanovo izrasli nokat od infekcije. Nailner lak 2 u 1 in Nailner Olovka 2 u 1, sadrže i sastojak za posvetljivanje koji pomaže u poboljšanju izgleda zaraženog nokta nakon samo 7 dana.

MEDICO DOMUS 10% popusta (do 1. septembra)

Na popustu su:
Ferofolin je dodatak ishrani na bazi gvožđa uz dodatak vitamina C, B1, B2, B6 i B12 i minerala bakra, cinka i selena. Preporučuje se za nadoknadu gvožđa i poboljšanje krvne slike, osobama koje se osećaju umorno ili brzo zamaraju, adolescentima u periodu intenzivnog rasta, pacijentkinjama sa obilnijim ciklusima i odlivima, osobama koje praktikuju vegeterijansku ili makrobiotičku ishranu, sportistima kod povećanih napora …
Oculantin Forte se koji se preporučuje za zaštitu zdravlja oka, koji sadrži izbalansiranu kombinacija 11 aktivnih principa, sa snažnim sinergističkim delovanjem (Lutein, zeaksantin, vitamini C i E, mikroelementi selen, bakar i cink, DHA, vitamini B6, B12 i folna kiselina)
Thio B je dodatak ishrani čija je uloga zaštita ćelija od uticaja slobodnih radikala. Ovaj proizvod sadrži alfalipoinsku kiselinu i vitamine B1 i B6 koji pomažu u prevenciji komplikacija dijabetesa ( Alfa lipoinska kiselina ima dejstvo kod: dijabetičke neuropatije, nefropatije, regulacije nivoa šećera u krvi.

AVANGLION

Sunčane naočare najćešče posmatramo kao modni detalj, ali ne treba zanemariti njihovu osnovnu svrhu – zaštitu oka od štetnog sunčevog zračenja. U Apoteci Zrenjanin trenutno se mogu kupiti kvalitetne naočare poznatog brenda Avanglion po izuzetno povoljnim cenama. Dostupne su kolekcije „Red“, „Blu“ i polarizovane naočare.

Kartica poverenja Apoteke Zrenjanin omogućava svim korisnicima da ostvare pogodnosti i popuste za određene grupe proizvoda. Svakog meseca na popustu su različiti proizvodi – farmaceutski proizvodi, vitamini, kreme i gelovi, preparati.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh