I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Povoljan smeštaj – Apartmani u centru Zrenjanina

Lepo i sunčano letnje vreme povod je mnogima da posete Zrenjanin. Pored manifestacija, festivala i ostalih zanimljivih dešavanja koja grad Zrenjanin ima u ponudi, postavlja se veliko pitanje oko smeštaja i smeštajnih kapaciteta.

apartmani-zrenjanin-smestaj

Smeštaj u Zrenjaninu je poseban problem, jer je već neko vreme poznato da grad nema dovoljno smeštajnih kapaticeta . Standardna pitanja koja se postavljaju uglavnom su vezana za cenu, lokaciju, uslugu i konkretno korisničko iskustvo.

SMEŠTAJ U CENTRU ZRENJANINA

Jedna od opcija za povoljan i kvalitetan smeštajni objekat koji se nalazi u centru grada, jesu apartmani Zrenjanin.

Smestaj-Aparmani-zrenjanin-cena

Apartmani smeštaj Zrenjanin

Ovaj objekat u svojoj ponudi trenutno ima 3 potpuno opremljena apartmana, koji su idealan smeštaj za 4 osobe, a pored toga ima i 2 sobe, adekvatne za noćenje 2 do 3 osobe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

APARTMANI ZRENJANIN – ODLIČNA CENA

Pored udobnog smeštaja u centru grada Zrenjanina, ljubaznog osoblja i brze usluge, ovaj objekat je potpuno tehnički opremljen, pogodan za poslovne ljude kojima je wi-fi ključna stavka u poslu.

Osnovani sa ciljem poboljšanja ugostiteljske delatnosti u gradu, apartmani ˝Zrenjanin˝ svojim cenama i kvalitetom sigurno će opravdati vaša očekivanja.

Adresa ovog objekta je Svetozara Markovića br. 4, a njihovu kompletnu ponudu možete pogledati na njihovom web sajtu ovde

Portal IloveZrenjanin jedan je od najbolje pozicioniranih portala u gradu koji sadrži najkompletniju ponudu smeštajnih kapaciteta. Smeštaj u Zrenjaninu moguće je pronaći na nekoliko lokacija u gradu. Osim hotela, Apartmani Zrenjanin su dobar primer smeštaja koji prati najbolji odnos cene i kvaliteta.

Apartmani poseduju parking, uređeni su, i smešteni na samo 50 metara od glavne ulice u Zrenjaninu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh