I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Aleksandra Šašaroga: Moje iskustvo nakon ugradnje multifokalnih sočiva

Život sa lošim vidom i dva para naočara za blizinu i daljinu, može da bude veoma težak, nekomforan i ograničavajuć. To je najveći razlog zašto se sve više ljudi nakon 45-50. godine odlučuje za operaciju koja ih trajno oslobađa dioptrije i potrebe za naočarima, te njihov život čini kvalitetnijim i udobnijim.

Aleksandra Šašaroga (51) je jedna od njih. Sa dioptrijom -1.50 i -2.0 za daljinu, i +2.5 za čitanje bila je potpuno zavisna od dva para naočara, jer bez njih nije mogla da funkcioniše.

– Moj posao je takav da puno vremena provodim pred računarom, pa mi je nošenje dva para naočara predstavljalo ozbiljan problem. Još više su mi smetale pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. dobijem poruku na telefonu, ne mogu da je pročitam dok ne stavim naočare za blizinu, a kada se nalazim na primer u gradskom prevozu, brzo menjanje naočara može biti teško. Takođe, kao i svakoj ženi, problem mi je bilo i to što nisam mogla lepo da se našminkam, sredim obrve, nokte, kao i to što godinama nisam mogla da koristim sunčane naočare.

Kada je shvatila koliko je postala zavisna od naočara, Aleksandra je odlučila da pronađe rešenje za taj problem. Na preporuku operisanog pacijenta došla je u Suboticu, u Očni centar Perfect Vision (Kuća zdravlja). Od prvog pregleda do operacije, prošlo je svega nekoliko dana. Operaciji je pristupila bez straha i treme, jer je želja za dobrim vidom bila jača.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Operacija sa ugradnjom multifokalnih intraokularnih sočiva

– Operacija je bila bezbolna, brza. Neverovatno je kako jednim kratkim zahvatom, rešavate problem na duge staze. Oporavak je protekao bez ikakvih problema. Već treći dan sam mogla da čitam, fantastično sam videla na blizinu, bolje nego sa naočarima.

Život je sada toliko lakši i lepši, konačno vidim svaku poruku koja mi stigne, mogu lepo da se našminkam, neuporedivo mi je lakše da radim za računarom. I da, posle toliko godina, konačno idem na more sa sunčanim naočarima!

Aleksandra ističe da je jedan od glavnih razloga zašto je ovu operaciju uradila baš u Subotici, pored povoljne cene, upravo oprema kojom ova klinika raspolaže.

– Moj stariji sin je 10 godina nosio naočare i obišli smo puno očnih klinika. Osim ljubaznosti i stručnosti, moram da kažem da sam u klinici Perfect Vision prvi put videla ovako modernu i savremenu tehnologiju.To je sjajna stvar, jer ste sigurni da će dijagnostika, koja je jako važna, biti odrađena najbolje moguće.

S obzirom na toda se i sama odlučila na operaciju zbog preporuke operisanih pacijenata, Aleksandra je poželela da podeli svoje iskustvo, i da, kako kaže, pomogne ljudima da se oslobode straha i urade operaciju koja za samo 10 minuta menja život na bolje.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh