I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aldebaran

Aldebaran : Tretmani lica vrhunskim francuskim preparatima

U kozmetičkom salonu Aldebaran ovih dana uvedena je nova vrsta tretmana za negu kože lica. Kvalitetnim francuskim preparatima vrši se masaža i revitalizacija kože, bez obzira na starosnu dob. Mladu kožu čisti i osvežava, a stariju budi i revitalizuje.

Kao naročita pogodnost jeste poseban tretman predela oko očiju specijalnom ANTI AGE linijom.

tretman lica

Tretmani lica se po želji mogu uzimati zasebno ili dodatno, sa masažom. Masažom se podstiče stimulacija aktivnosti ćelija kože – lučenje kolagena i elastina, cirkulacija, oksigenacija, ispravljanje plitkih bora. Jedan tretman lica traje 20 minuta bez masaže, koja uključuje još 20 dodatnih.

face

U Aldebaranu ističu važnost vođenja brige o koži lica još od ulaska u pubertet pa do zrelih godina. Većina problema sa kožom počinje upravo u pubertetu i od tada je osim svakodnevne kućne nege, kožu lica poželjno održavati i profesionalnim tretmanima koji podrazumevaju upotrebu specijalnih preparata – krema, maski i seruma. Prema preporuci kozmetičara sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti dermatologije, tretman lica neophodno je uraditi jednom ili dva puta mesečno, u zavisnosti od tipa kože.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Osim novih tretmana francuskom linijom, u Aldebaranu se rade i klasični tretmani lica.
KOZMETIČKI SALON ALDEBARAN

TC BAGLJAŠ KOD NADVOŽNJAKA

023/531.481    063/811.65.41

Radno vreme 10-21h radnim danima, 10-15h subotom

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh