I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Akteri „Državnog posla“ Zrenjanincima u subotu gledaju u šolju

Akteri popularnog domaćeg sitkoma „Državni posao“ Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković, družiće se sa Zrenjanincima u subotu 28. septembra ispred Gomex „Totala“ u periodu od 10-14 sati.

Popularni Čvarkov, Torbica i Boškić promovisaće brend OMcafe i razotkriti Zrenjanincima kako se zapravo pije kafa, da li treba da se srče ili ne… 

image description

ARHIVATORI GLEDAJU U ŠOLJU

Uz potpisane autogram karte, najsrećnijim posetiocima ova trojica „arhivatora“ otkrivaće kakva ih budućnost čeka na dnu OMcafe šoljice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Osim druženja sa najpoznatijim arhivatorima, OMcafe je za svoje potrošače pripremila i druga iznenađenja – brendirane šolje, koje će dobiti svi koji kupe 400g kafe (Rio ili Premium), mnoštvo balona za najmlađe, a starije očekuju promotivne cene Premium kafe od 100g po ceni od svega 79,90 dinara.

Pored prodajne akcije, biće pripremljeni degustacija OMcafe i pokloni za određene kupovine.

Uz poruku „Dođite da zajedno popijemo kafu kao pravi arhivatori“ kompanija Gomex i OMcafe pozvali su sugrađane na zanimljivo druženje,

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh