I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Akcijska ponuda i popusti u Simpu do kraja septembra

Do kraja septembra iskoristite brojne povoljnosti koje je SIMPO pripremio i opremite vaš dom i poslovni prostor.

U okviru specijalne akcijske ponude sa fantastičnim popustima od 20%, 25% i 30%, kupci mogu kupiti određene modele garnitura, klub stolova, kreveta, dušeka itd.

Kompletnu akcijsku ponudu možete pogledati na sledećem linku: http://www.simpo.rs/assets/simpo_inserter_septembar_2021.pdf

SEPTEMBARSKI POPUST

Za kupovinu u septembru odobrava se gotovinski popust od 10% na celokupan asortiman proizvoda (osim na proizvode koji su u okviru akcijske ponude).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PROGRAM LOJALNOSTI

Pored ovih popusta odobravaju se i dodatni popusti kroz program lojalnosti. Svaki kupac – fizičko lice može dobiti loyalty karticu, bez obzira na iznos trenutne kupovine. Kupovinom u vrednosti:

– od najmanje 50.001 do 150.000 na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima..

– preko 150.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

BESPLATNA MONTAŽA

Za robu koja je kupljena u SIMPU montaža je besplatna bez obzira na njenu vrednost. Roba vrednosti preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona.

SALON SE NALAZI U CENTRU

SIMPO salon u Zrenjaninu, nalazi se na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 21. Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh