I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Ako želite da zablistate u novogodišnjoj noći posetite Shopping Family

Možda mislite da je rano da razmišljate o tome šta ćete obući za Novu godinu, ali doček je bliži nego što se čini.


Naravno da akcenat vašeg razmišljanja treba da bude na izboru savršenog novogodišnjeg dočeka, u skladu sa kojim ćete izabrati garderobu za to veče.

Nova godina označava novi početak, pa svi žele da se osećaju kao zvezde dok sat otkucava ponoć. Euforija proslave novogodišnje noći je uvek prisutna kada se krene u kupovinu … Haljine za Novu godinu su sjajan način da se istaknete i zablistate na novogodišnjoj večeri.


Šljokice, metalik i jarke boje, saten, čipka i svila preovladavaju na haljinama idealnim za doček Nove godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.


Da ne biste pogrešili prilikom odabira haljine, potrudite se da model uskladite sa figurom tela. Imajte na umu da je najbolja ona haljina koja vam lepo stoji, a ne ona, koja je skupa. Nađite boju koja vam najbolje stoji i oblik koji najbolje ističe vaše atribute. Najbolje su haljine koje su jednostavne – one su uvek najglamuroznije.

U Robnoj kući Shopping Family imate veliki izbor svečanih haljina. Ako želite da zablistate u novogodišnjoj noći, predlažemo da pogledate naše predloge.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh