I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Ako ste voleli Tut Gut – Karamalz ćete obožavati

Tut Gut – poznat i omiljen proizvod nekadašnje zrenjaninske pivare ostao je u sećanju mnogih koji su obožavali to bezalkoholno osvežavajuće piće.

Ukoliko ste ga i vi voleli možete se radovati jer je  najpoznatiji nemački malc – Kramalz stigao je u Zrenjaninske ugostiteljske i trgovinske objekte.

Oni koji su ga već probali tvrde da sa nekadašnjim Tut Gutom ima čak 99 % podudarnosti.

karamalz-srbija

Karamalz je osvežavajuće bezalkoholno, pasterizovano piće na bazi slada.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovo okrepljujuće i najpopularnije malz piće u Nemačkoj više od 50 godina je prirodno, bez konzervansa i idealno za svakoga ko vodi računa o zdravoj ishrani,  jer sadrži samo prirodne sastojke kao što su ječam, slad, maltoza, hmelj, i čista voda. Ova kombinacija prirodnih sastojaka idealna je za  snadbevanje našeg organizma osnovnim vitaminima, mineralima, esencijalnim mikroelementima i glukozom. Kao zdrav izvor energije veoma je koristan u ishrani sportista.

karamaly-srbija2

Mnogi roditelji u Nemačkoj zamenili su gazirane napitke Karamalzom jer kažu da je to mnogo zdravije osveženje i izvor energije za njihovu decu.

karamalz-srbija1

Zrenjaninska kopanija počela je uvoz i distribuciju ovog pića, tako da naš grad ponovo ima ukusno i kvalitetno bezalkoholno piće koje nam može nadoknatiti nedostatak Tut Gut-a.

Karamalz možete pronaći u veleprodaji pića Ramada kao i svim njihovim maloprodajnim radnjama, prodavnicama Gomex, i u velikom broju ugostiteljskih objekata u Zrenjaninu.

Sve informacije možete dobiti na zvaničnoj facebook stranici Karamalz Srbija

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh