I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Akcije Popusti Zrenjanin

Specijalna prolećna akcija u Formi Ideale

Specijalna prolećna akcija u salonu Forma Ideale u Aviv parku. Na svakih 10.000 dinara vrednosti kupovine do kraja marta, kupci dobijaju kupon u vrednosti od 1.000 dinara!

Forma Ideale salon 3 (1)

Kuponi se mogu iskoristiti za kupovine u salonima nameštaja Forma Ideale do 30. juna 2016. Tokom marta posetioce salona Forma Ideale u Aviv parku u Zrenjaninu očekuju akcijski popusti i do 45%, kao i sniženje od 20% na kompletan asortiman koji već nije na akciji.

Forma ideale kupon - Copy

Ekskluzivna promocija nove kolekcije nameštaja predstavljene početkom godine na najvećem sajmu nameštaja u Kelnu, počela je da se realizuje u salonima najvećeg srpskog proizvođača nameštaja. U martu su spavaća soba FELIX i regal ORFEJ posebno izdvojeni iz ponude. Pored popularne kolekcije nameštaja Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u salonu u Aviv parku, zastupljen je i partnerski program.

Forma Ideale salon 4 (1)

Forma ideale akcija (2)

Kompanija Forma Ideale već 20 godina gradi lidersku poziciju na tržištu nameštaja jugoistočne Evrope, a u Zrenjaninu veoma uspešno posluje od otvaranja novog tržnog centra Aviv park.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kupci u novom salonu mogu očekivati povoljnosti predstavljene u ranijem periodu: program lojalnosti, online kupovinu, poklon vaučere, ali i brojne druge povoljnosti koje se tiču vrste plaćanja: kupovina na odloženo do 12 meseci bez kamate, kupovina preko administrativne zabrane i sl. Posebna poslastica za kupce je linearno sniženje od 20% na sav nameštaj, koji nije na akciji.

Salon Forma Ideale u Aviv parku u Zrenjaninu otvoren je svakog dana od 10 do 22h.

Forma Ideale salon 5 (1)

Aviv (2)

O KOMPANIJI

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene opravdavaju izgrađeni prepoznatljivi imidž kompanije već 20 godina.

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva i mogućnosti tržišta. Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.300 zaposlenih.

Proizvodno-skladišni proces Forma Ideale realizuje se na 50.000m2 sa više od 500 zaposlenih u neposrednoj proizvodnji u Kragujevcu i Majdanpeku, uz godišnji proizvodni kapacitet od 2.000.000 artikala. Forma Ideale poseduje četiri proizvodne linije opremljene mašinama poslednje generacije. Maloprodajna mreža se prostire na više od 46.000 m2 i obuhvata 28 salona nameštaja u 23 grada širom Srbije, od kojih su 4 u Beogradu i tri u Nišu.

Široka distributivna mreža kompanije uključuje nekoliko stotina prodajnih mesta u Srbiji i 22 zemlje sveta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh