I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Akcije Popusti Zrenjanin

Nikad nije kasno za lep osmeh – ispravite zube ortodontskom terapijom

Pored zdravlja i beline ono što je veoma važno kod izgleda ali i funkcije zuba jeste raspored, koji jednako muči i decu i odrasle.

Ono što vam sigurno može pomoći ukoliko imate ovaj problem je ortodontska terapija ispravljanja zuba. Ispravljanjem zuba i međuviličnih odnosa smanjuje se rizik od pojave karijesa, parodontopatije, kao i oboljenja zgloba. Takođe, ispravljanjem anomalija poboljšavaju se i leče nepravilnosti u funkciji disanja, žvakanja, gutanja i govora.

stomatoloska-ordinacija-dentix-novi-sad-4

Ortodoncija je nauka, ali i umetnost, koja stvara lepotu osmeha kroz proces ispravljanja zuba.
Bavi se dijagnostikom, prevencijom i lečenjem nepravilnosti u rastu i razvoju oro-facijalnog sistema (nepravilno postavljenih zuba i okolnih struktura).

Stomatološka ordinacija „Dentix“ akcinat je stavila upravo na ortodonciju zuba, a kvalitetan rad Dr Snežane Stojin spec ortopedje vilice dobro je poznat Zrenjanicima jer ova doktorka o zdravlju njihovih zuba brine već 30 godina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 NE POSTOJI STAROSNA GRANICA ZA POČETAK ORTODONSKE TERAPIJE

tretman vredan strpljenja

tretman vredan strpljenja

Danas ne postoji starosna granica za početak ortodontske terapije, tretman je bezbolan i efikasan. Ortodoncijom se dobija lep osmeh i mladalački izgled koji utiče na samopouzdanje

ispravljanje-zuba-dece-ortodoncija-zuba-cena-novi-sad

 Deca bi trebala na prvi ortodontski pregled doći oko šeste godine života, nakon izbijanja prvih stalnih zuba ( nakon nicanja gornjih i donjih sekutića i prvih donjih molara („šestica“)). Postoji mobilna ortodontska terapija i fiksna ortodontska terapija. Svaka ima svoju indikaciju. 

Fiksna ortodontska terapija (fiksni aparat) podrazumeva lepljenje bravica na zub i najčešči je oblik ortodontske terapije. Trajanje fiksne ortodontske terapije zavisi od dijagnoze i u proseku traje 2 godine navodi Dr Stojin.

SVI PREDGLEDI SU BESPLATNI

Svi pregledi u stomatološkoj ordinaciji “Dentix” su besplatni, a tom prilikom dobićete sve informacije u vezi stomatoloških usluga, saveta za zdravlje vaših zuba i načina prevencije kojom možete sprečiti nastajanje oštećenja zuba, desni i vilice.

PLAĆANJE NA RATE I PO DOGOVORU 

Osim što brinu o zdravlju vaših zuba ova ordinacija trudi se da olakša svojim pacijentima plaćanje.  U ordinaciji “Dentix” usluge koje su veoma pristupačne možete platiti i čekovima, administrativnom zabranom a ukoliko imate više zuba za popravku ili ortodontski tretman uz dodatni  popust plaćanje može izvršiti po  dogovoru.

AKCIJA U FEBRUARU – IZBELJIVANJE ZUBA 

Ordinacija Dentix svakog meseca organizuje određene pogodnosti, u februaru izbeljivanje zuba savremenim hemijskim metodana košta 6000 dinara.

izbeljivanje-zuba-savremeno-novi-sad-zrenjanin

Ordinacija “Dentix” nalazi se u Novom Sadu u ulici Vladke Ćirića 9 a preglede i konsultacije možete zakazati putem brojeva 062336849 i 021 493155

RADNO VREME 

Ponedeljak, utorak,  četvrtak od 11 do 19 časova

Sreda i petak od 9 do 15 časova

Više informacija o radu ordinacije kao i korisnim savetima za zdravlje vaših zuba možete pogledati na facebook stranici

 
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh