I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Akademija Oxford: Upišite bilo koji kurs jezika, dobijate GRATIS online kurs

Iako se mnogi odlučuju da nauče neki strani jezik tek kada im to zatreba za posao ili zbog putovanja u neku zemlju, činjenica je da bez znanja stranih jezika teško da neko može da pronađe odgovarajuće zaposlenje.

Pod tim mislimo svakako na neke bolje radne pozicije, jer je upravo poznavanje engleskog jezika na prvom mestu, a zatim i nekog drugog stranog jezika jedan od najbitnijih zahteva u tom slučaju. No, bez obzira koji je razlog, Škola stranih jezika Akademije Oxford Zrenjanin svima nudi mogućnost da pohađaju ne samo kurseve nemačkog i engleskog jezika, nego i mnogih drugih stranih jezika.

Najbitnija je informacija da ova škola nastavu organizuje u skladu sa trenutno aktuelnim standardom, a da su dostupne vrlo povoljne cene, što je svakako jedna od prednosti. Naravno da su u pitanju izuzetno kvalitetne edukacije, mada tome treba dodati podatak i da ova škola polaznicima kurseva engleskog i nemačkog jezika, kao i mnogih drugih nudi mogućnost da se upoznaju sa različitim temama, kroz pohađanje jedne od ponuđenih besplatnih online obuka.

Time se upotpunjuje njihova radna biografija, te nema sumnje da će i te kako svaki pojedinačni kandidat od toga da ima korist.
Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle Kada su u pitanju stariji polaznici, Škola stranih jezika Akademije Oxford njima omogućuje da pohađaju kako kurs engleskog jezika, zatim nemačkog i još mnogo drugih stranih jezika. A da bi bili sigurni da su u pitanju izuzetno kvalitetne edukacije, napomenućemo da se kurs svakog stranog jezika organizuje uz poštovanje pravila Zajedničkog evropskog referentnog
okvira za jezike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U suštini, reč je o standardu, koji se primenjuje prilikom organizacije nastave stranih jezika i poznat je kao CEFR, što je skraćeno od The Common European framework for languages. Pravilima pomenutog standarda, odnosno jezičkog okvira je predviđeno da nastava stranih
jezika bude organizovana po nivoima, kojih ima ukupno šest.

A u tom smislu se i kursevi nemačkog jezika, ali engleskog i svih drugih u okviru Škole stranih jezika Akademije Oxford u Zrenjaninu organizuju prema pravilima tog okvira i na nivoima A, B i C grupe. U okviru svake grupe postoje dva podnivoa, koji nose oznaku 1 i 2. Da pojednostavimo, nivo A 1 je početni, odnosno takozvani osnovni, posle čega sledi nivoa A 2, koji je okarakterisan kao viši početni. Nivoi B grupe se smatraju srednjim nivoom znanja, tako da se karakterišu kao niži i viši srednji nivo, a nose oznake B 1 i B 2.

Za sve one polaznike, koji imaju viši nivo znanja od toga su namenjeni nivoi C grupe, odnosno niži viši napredni nivo, koji nose oznake C 1 i C 2. A kada kandidat bude stekao validan sertifikat o nivou poznavanja engleskog, nemačkog ili bilo kog drugog jezika na nivou C 2, to znači da je dostigao najviši nivo znanja, jer je upravo to najviši nivo znanja stranog jezika koji može da ima bilo ko, ko se ne služi tim jezikom kao maternjim.

GRATIS ONLINE KURS

Sada da se vratimo na gratis online kurs, koje Škola stranih jezika Akademije Oxford Zrenjanin nudi svakom pojedinačnom kandidatu, koji bude pohađao kurs nemačkog jezika ili engleskog, te bilo kog drugog. U ponudi se pored ostalog nalazi besplatan online kurs kreativnog pisanja za decu, ali i online obuka za upoznavanje sa veštinama prezentovanja, kao i mogućnost da kandidat pohađa potpuno besplatno online kurs poslovne komunikacije.

Svakako je dobro napomenuti da osobe, koje vole da se izražavaju pisanim putem, imaju mogućnost da pohađaju potpuno besplatno online kurs kreativnog pisanja, s tim što je dostupan i kurs pisanja za web ili blog. Sa mapama uma i time na koji način bi trebalo njih primeniti u životu se može upoznati svaki pojedinačni kandidat kroz specijalizovanu online obuku, koja je dostupna potpuno besplatno
svakome, ko bude pohađao kurs engleskog jezika, nemačkog ili bilo kog drugog stranog jezika iz ponude.

Ali to nije sve, jer Škola stranih jezika Akademije Oxford Zrenjanin nudi zainteresovanima mogućnost i da gratis pohađaju online obuku za tehnike pamćenja, zatim za upravljanje vremenom, kao i za organizaciju učenja. Još treba naglasiti i to da svako ko želi da se upozna sa umećem brzog čitanja, može da odabere specijalizovani online kurs kome je to osnovna tema i da ga pohađa online gratis, a ako odluči da uči pomenuti strani jezik.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA ZA DECU

Podrazumeva se da Škola stranih jezika Akademije Oxford Zrenjanin ne organizuje nastavu isključivo za odrasle polaznike, jer se u njenoj ponudi nalazi i kurs nemačkog jezika za decu, potom engleskog i mnogih drugih stranih jezika.

Mališani u određenom uzrastu imaju drugačije potrebe od odraslih polaznika, što dovodi do toga da svaki predavač nastoji maksimalno da uskladi aktuelni nastavni program upravo sa potrebama mališana u tom uzrastu. Biće usklađene i aktivnosti tokom nastave, kako bi se deci
pružila mogućnost da na što jednostavniji način shvate tematiku ove edukacije i da što lakše savladaju gradivo. S obzirom na to da će steći osnovna znanja, svako ko bude pohađao kurs engleskog jezika za decu ili nekog drugog će kasnije, odnosno u starijem uzrastu moći da pohađa ostale kurseve, te da tako poboljša nivo znanja određenog jezika.

UPIS NA KURSEVE ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA

Neophodno je da svako ko je zainteresovan da pohađa ili kurs engleskog jezika ili nemačkog ili bilo kog drugog stranog jezika najpre izvrši prijavljivanje u skladu sa pravilima Škole stranih jezika Akademije Oxford Zrenjanin, a da posle toga pristupi i zvaničnom upisu.

Prijavu zainteresovani mogu da izvrše na nekoliko načina, a oni lično će izabrati, koji im najviše odgovara.

KONTAKT

Adresa Akademija Oxford: Kralja Petra I, br. 3, Zrenjanin

Informacije:

Tel: 060/30-60-585 i 023/521-211

Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com

FB stranica

 

Otkup gvožđa
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh