I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Vreme je za nove ciljeve – dođite u Akademiju Oxford i usavršite strani jezik

Nova, 2021. godina je tek počela. Vreme je za nove planove i ciljeve. Ukoliko je neki od tih ciljeva da usavršite svoje znanje engleskog ili, možda, nemačkog ili nekog trećeg jezika… dođite u Akademiju Oxford.

Potreban Vam je kurs daktilografije ili želite da postanete knjigovođa, možda Vas interesuje neka stručna obuka ili Vam je potreban prevod dokumenta – samo izvolite… Brzi smo, efikasni i precizni. I sve vas pozivamo da se prijavite za kurseve engleskog nemačkog jezika.

Izuzetan kvalitet nastave, po svetskim standardima i uz primenu najsavremenijih metoda i sredstava u nastavi, u vidu tradicionalne ili online nastave.

KURSEVI

U standardnoj ponudi Akademija Oxford ima i kurseve računara, administrativne kurseve, stručne obuke i vandredno školovanje.
Za buduće polaznike kurseva nemačkog jezika, koji su zainteresovani za sticanje nekog međunarodnog sertifikata, Akademija Oxford u saradnji sa Austrijskim institutom iz Beograda kao ovlašćeni ispitni centar organizuje pripremnu nastavu i polaganje ispita.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ÖSD ispitni rokovi – 2021.

ZVANIČNI ISPITNI KEMBRIDŽ CENTAR

Akademija Oxford kao zvanični ispitni Kembridž centar nudi svojim polaznicima na kursevima engleskog jezika mogućnost da možda steknu jednog dana i neki od Kembridž sertifikata za više nivoe znanja, poput KET, PET, FCE, CAE ili CPE sertifikata. Osim Kembridž ispita, organizujemo i pripremnu nastavu za njihovo polaganje, tako da će i kandidati čiji nivo znanja ne odgovara u potpunosti zahtevima ispita moći u optimalnom roku da se pripreme za njegovo polaganje na najbolji mogući način.

Kembridž ispitni rokovi – 2021.

KONTAKT

Jedna od opcija podrazumeva lično prijavljivanje direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Kralja Petra Prvog broj 3 i to u toku radnog vremena, odnosno radnim danima između 08 i 21 h, a subotom od 09 do 14 h. Takođe u navedenom vremenskom periodu kandidati, koji su zainteresovani za pohađanje kurseva nemačkog, engleskog ili bilo kog drugog jezika mogu prijavu da izvrše i putem telefona na brojeve 023 521 211 ili 060 30 60 585.

U bilo kom trenutku osnovne informacije o sebi mogu poslati na mail adresu zrenjanin@akademijaoxford.com, a izuzev svog imena i prezimena, trebalo bi da navedu i datum rođenja i svakako da ostave broj telefona za kontakt.

NASTAVA

U skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom je predviđeno da nastava bude organizovana na uobičajeni način i to uz maksimalno poštovanje svih trenutno važećih mera. Ako bude bilo potrebe, odnosno ako budu doneti neke nove mere u vezi sa pandemijom korona virusa, podrazumeva se da će škola sa njima uskladiti organizaciju nastave. A o svim promenama će ponaosob i na propisani način biti svaki polaznik obavešten.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh