I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Akademija Oxford – strani jezici, Kembridž ispitni centar, kursevi

Nova, 2021. godina je tek počela. Vreme je za nove planove i ciljeve. Ukoliko je neki od tih ciljeva da usavršite svoje znanje engleskog ili, možda, nemačkog ili nekog trećeg jezika… dođite u Akademiju Oxford.

Potreban Vam je kurs daktilografije ili želite da postanete knjigovođa, možda Vas interesuje neka stručna obuka ili Vam je potreban prevod dokumenta – samo izvolite… Brzi smo, efikasni i precizni. I sve vas pozivamo da se prijavite za kurseve engleskog i nemačkog jezika.

Izuzetan kvalitet nastave, po svetskim standardima i uz primenu najsavremenijih metoda i sredstava u nastavi, u vidu tradicionalne ili online nastave.

KURSEVI

U standardnoj ponudi Akademija Oxford ima i kurseve računara, administrativne kurseve, stručne obuke i vandredno školovanje.
Za buduće polaznike kurseva nemačkog jezika, koji su zainteresovani za sticanje nekog međunarodnog sertifikata, Akademija Oxford u saradnji sa Austrijskim institutom iz Beograda kao ovlašćeni ispitni centar organizuje pripremnu nastavu i polaganje ispita.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ÖSD ispitni rokovi – 2021.

ZVANIČNI ISPITNI KEMBRIDŽ CENTAR

Akademija Oxford kao zvanični ispitni Kembridž centar nudi svojim polaznicima na kursevima engleskog jezika mogućnost da možda steknu jednog dana i neki od Kembridž sertifikata za više nivoe znanja, poput KET, PET, FCE, CAE ili CPE sertifikata. Osim Kembridž ispita, organizujemo i pripremnu nastavu za njihovo polaganje, tako da će i kandidati čiji nivo znanja ne odgovara u potpunosti zahtevima ispita moći u optimalnom roku da se pripreme za njegovo polaganje na najbolji mogući način.

Kembridž ispitni rokovi – 2021.

KONTAKT

Jedna od opcija podrazumeva lično prijavljivanje direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Kralja Petra Prvog broj 3 i to u toku radnog vremena, odnosno radnim danima između 08 i 21 h, a subotom od 09 do 14 h. Takođe u navedenom vremenskom periodu kandidati, koji su zainteresovani za pohađanje kurseva nemačkog, engleskog ili bilo kog drugog jezika mogu prijavu da izvrše i putem telefona na brojeve 023 521 211 ili 060 30 60 585.

U bilo kom trenutku osnovne informacije o sebi mogu poslati na mail adresu zrenjanin@akademijaoxford.com, a izuzev svog imena i prezimena, trebalo bi da navedu i datum rođenja i svakako da ostave broj telefona za kontakt.

NASTAVA

U skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom je predviđeno da nastava bude organizovana na uobičajeni način i to uz maksimalno poštovanje svih trenutno važećih mera. Ako bude bilo potrebe, odnosno ako budu doneti neke nove mere u vezi sa pandemijom korona virusa, podrazumeva se da će škola sa njima uskladiti organizaciju nastave. A o svim promenama će ponaosob i na propisani način biti svaki polaznik obavešten.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh