I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Akademija oxford otvorena i u Zrenjaninu

Škola stranih jezika Akademije Oxford u Zrenjaninu poznata je po najnovijim standardima i pružanju različitih mogućnosti, za svakog polaznika, shodno njegovim potrebama.

Akademija Oxford

Akademija Oxford je poznata širom Srbije po kvalitetnom, profesionalnom radu, kao i planu i programu, po svim svetskim standardima.

GRUPE I TRAJANJE KURSEVA

Kada je u pitanju grupna nastava, ona se održava u grupama od pet do deset polaznika, najčešće u vidu redovnih i ubrzanih kurseva. Redovni kursevi traju od tri do šest meseci u zavisnosti od nivoa koji Vam je potreban, najčešće dva puta nedeljno u vidu dvočasa, ili jednom nedeljno kao blok nastava – četiri školska časa. Kada su u pitanju ubrzani kursevi, oni se odvijaju svakodnevno i traju od dva do tri meseca.

UŽIVO ILI ONLINE

Individualnu nastavu svaki polaznik može da upiše onda, kada mu je to najpotrebnije. Samim tim su i časovi organizovani prema potrebama svakog ponaosob. Nastavu je moguće slušati u učionici sa profesorom ili online, ukoliko se nalazite u mestu u kom još uvek nismo otvorili sedište Akademije Oxford, ili Vam je ipak lepše da nastavu pratite od kuće.

Akademija Oxford ucionica

Kada je u pitanju škola stranih jezika u Zrenjaninu, važno je naglasiti da se  svim polaznicima pružaju odgovarajući tretman i pažnja, kako bi stekli neophodan nivo znanja jezika, ukoliko na taj način mogu da nastave svoje poslovno i profesionalno usavršavanje. Jer, sve je više onih, koji svoju poslovnu ili profesionalnu budućnost vide u inostranstvu, gde je pored zanata koji obavljaju, zasigurno potrebno i znanje jezika zemlje u koju odlaze.

Akademija Oxford poseduje moderne prostorije u centru grada, a polaznicima je na raspolaganju ukupno 5 učionica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Akademija Oxford ucionica 2

Jezici koje možete učiti su sledeći: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, grčki, švedski, norveški, ruski, arapski, češki, danski, holandski, kineski, latinski, mađarski, makedonski, hrvatski, hebrejski, poljski, portugalski, rumunski, slovački, slovenački, japanski, turski, ukrajinski.

Tu su i škola računara, kursevi nege i lepote, ugostiteljski i administrativni kursevi…

Adresa škole je: Kralja Petra I, br. 3, Zrenjanin

(Zgrada na uglu, preko puta „Havane“).

Tel: 069/30 – 90 – 584

Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com

Radnim danima: 08 – 17 h. Subotom: 09 – 14 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh