I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Akademija Oxford: Letnji popust od 20% za grupne kurseve jezika

Neverovatni popusti od 20% za ubrzane grupne letnje kurseve engleskog i nemačkog jezika – po ceni od 11.200 dinara za ceo kurs.

Koliko puta vam se dogodilo da želite da učinite nešto dobro za sebe, a jednostavno vam prilika izmakne? Ili nemate dovoljno novca za to ili nemate dovoljno vremena ili jednostavno nemate ideju kako biste mogli da unapredite svoje kvalitete. Bez obzira šta je razlog za vašu stagnaciju, uvek postoji rešenje. Samo ga treba pronaći.

Mnogi mislioci su smatrali da jedino čovek koji ulaže u svoje znanje, može da se smatra naprednim, jer je upravo znanje ono što mu ni u jednoj situaciji niko ne može oduzeti, za razliku od materijalnih vrednosti.

BOGAT SI ONOLIKO KOLIKO JEZIKA ZNAŠ

Ne bez razloga, znanje stranih jezika se nalazi u vrhu prioriteta uspešnih ljudi. Ne zato da bi se hvalili što mogu da se sporazumeju sa ljudima iz celog sveta, nego što su svesni činjenice da im to u velikoj meri olakšava život.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sada je pravi trenutak da i vi razmislite o tome da li želite da se usavršavate, jer nećete moći da nađete ama baš nikakvo opravdanje, budući da je u ponudi Akademije Oxford popust za ceo letnji kurs engleskog ili nemačkog jezika.

dviđeno je da nastava traje od 1. jula do 31. avusta 2021. godine. Grupe će činiti 6 i više polaznika, a trajanje nastave je 54 školska časa ( 3 puta nedeljno po 2 školska časa).

Akademija Oxford je institucija koja posluje na skoro 40 lokacija u celoj zemlji, tako da praktično svaki stanovnik Srbije koji želi da po povoljnoj ceni nauči jedan od pomenutih jezika, sada više nema opravdanje da to ne učini. S obzirom na to da su letnji kursevi engleskog i nemačkog izuzetno traženi, ne bi trebalo da čekate više ni časa.

PRIJAVITE SE NA VREME

Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme, a jednokratno celokupan iznos je neophodno da uplatite do 30. juna, to jest do početka izabranog kursa.
Kontaktirajte poslovnicu Akademije Oxford u Zrenjaninu i izvršite prijavu. Ukoliko vam ne odgovara ni mogućnost prijavljivanja putem telefona ili direktno u poslovnici, uvek imate opciju da osnovne podatke o sebi pošaljete na mejl adresu zrenjanin@akademijaoxford.com

Zaposleni u poslovnici vam stoje na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Potrudite se da ne izgubite i ovu jedinstvenu priliku i uložite na najbolji mogući način u svoju budućnost!

Popusti ne važe za ostale vidove održavanja nastave (individualna, mikro i mala grupa).
Popusti ne važe za druge jezike.

KONTAKT

Akademija Oxford Zrenjanin
Kralja Petra I br. 3
023/521-211
060/30-60-585 /Viber, WhatsApp/
zrenjanin@akademijaoxford.com

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh