I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Novi model ˝Nike Air Force˝-a stigao u ˝Buzz˝

ZrBizNet

Prodavnica urbane sportske obuće i odeće, Buzz, u široku liniju proizvoda donela je još jedan model koji će dopasti mnogim pristalicama takve kulture oblačenja – ˝ Air Force Lunar Duckboot ˝.

Očekivano ili neočekivano, potpuno smo sigurni da je još jedan redizajn Air Force modela u Lunar Duckboot verziji nešto što mnogi čekaju i po njima navijaju satove na sat vremena kasnije, jer je došla zima, poručuju iz ˝Buzz-a˝.

Kako iz Baza navode, zima je stigla, te se od čizme očekuje da bude pre svega topla i nepromočiva, a nakon toga i veoma udobna, te i da je ˝Nike˝ ovim modelom sve to omogućio.

Očekujemo čizmu sa udobnušću patike u kojoj možemo da provedemo ceo dan, očekujemo da bude topla, prijatna za nošenje i da održi stopalo suvim čak i ako šetamo po snegu ili kiši, dodaju.

˝ Nike Air Force Duckboot ˝ izrađen od najkvalitetnijih materijala

Gornjište modela izrađeno je od više tipova kože, gume i ripstop materijala, a ˝Watershield˝ oznaka uliva sigutnost da vam voda zaista neće moći ništa. Dakle, Nike Lunar Force 1 Duckboot je i ove godine ispunio očekivanja. Dostupne u više različitih boja, lake za uklapanje sa svakim stilom odevanja. Svakome daju osećaj jedinstvenosti, od Fashion ikone do specijalnih jedinica, za kraj su dodali.

˝Buzz Sneaker Station˝ se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh