I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Agrim: Prodavnica rezervnih delova za poljoprivredne mašine u kojoj sve može da se nabavi

Nije prijatno kada vam se traktor ili neka druga poljoprivredna mašina pokvari u sred sezone. Rešenje za taj problem možete da potražite u prodavnici rezervnih delova Agrim. Na lageru imaju više od 5000 rezervnih delova za traktore i priključne mašine. Ulja, filtere, kaiševe, akumulatore, gume, šelne, šrafove, rezervna svetla, generalne za kompletan motor vašeg traktora i još mnogo, mnogo drugih delova iz Agrima šalju i na kućnu adresu.

Agrim je porodična firma osnovana 1998. godine. Trenutno posluje u tri grada u Srbiji – Zrenjaninu, Pančevu i Kikindi. Bavi se maloprodajom i veleprodajom rezervnih delova za traktore i poljoprvredene mašine.

“Firmu vodimo otac i ja. On je počeo ovim da se bavi pre skoro 2 decenije, tako da sam od detinjstva u ovom poslu. Danas je to dosta drugačije. Imate specijalizovane radnje u kojima se prodaju rezervni delovi za poljoprivredne mašine. Posedujemo magacin sa više od 5000 artikala. To nam omogućava brzu intervenciju tj. osposobljavanje poljoprivrednih mašina u kratkom vremenskom roku. Uglavnom su to rezervni delovi za domaće marke traktora IMT, Rakovica i kombajne i mašine Zmaj. To je nešto najzastupljenije kod nas. Ukoliko neki deo slučajno nemamo na lageru poručujemo ga u najkraćem mogućem roku. Direktni smo uvoznici rezervnih delova za poljoprivredu iz preko 15 zemalja”, kaže Rale Pavlović, iz firme Agrim d.o.o.

Rale Pavlović

Agrim ima najpovoljnije cene rezervnih delova

Ljubazni radnici u prodavnici Agrim će se potruditi da mušterijama uvek izađu u susret. Kako stručnim savetom, tako i brzom i efikasnom uslugom.

“Uvek se trudimo da asortimanom i kvalitetom odgovorimo našim kupcima. Isto je i sa cenom. Cene su sigurno kod nas najpovoljnije, jer smo za mnoge rezervne delove za poljoprivredne mašine jedini uvoznici u Srbiji. Svima je dostupan i naš web šop na internetu. Poručena roba stiže do kupaca brzom poštom u roku od 24 sata, osim vikendom, kada je isporuka u ponedeljak. Robu šaljemo na teritoriji čitave Srbije, ali ne i u inostranstvo. Ako je račun preko 12000 dinara troškove transporta snosimo mi. Sve što je dostupno i što se proizvodi možemo da nabavimo. Za kupce u veleprodaji nudimo aplikaciju koju instaliramo na njihov računar. Tu mogu da vide sliku proizvoda, stanje u magacinu i mogu da poruče robu”, dodaje naš sagovornik.

Zavisno od sezone, poljoprivrednici se u prodavnicama firme Agrim interesuju za određene rezervne delove.

“Uglavnom su to ulja, filteri, akumulatori… Osim toga nudimo gume, farove, retrovizore i sve ostale rezervne delove za traktore. Tu su i delovi za kosačice, sejalice i ostale pomoćne mašine i mehanizaciju koja se koristi u poljoprivredi. Za sada prodajemo samo rezervne delove, ne i dodatnu opremu za poljoprivredu, ali to je u nekom narednom planu”, kaže Pavlović.

Sve informacije o ponudi firme Agrim mogu se videti na sajtu www.agrim.rs ili na fejsbuk stranici Agrim Doo. Lajkovanjem ove stranice saznaćete više o najaktuelnijim novostima i akcijama Agrim-a, a možete osvojiti i vredne nagrade.

Prodavnica u Zrenjaninu nalazi se u ulici Cara Dušana 39, a kontakt telefon je 023 562 832.

Radno vreme prodavnice Agrim u Zrenjaninu je radnim danima od 8-18, a subotom od 8-15 sati. Nedeljom ne radi.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh