I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zbog ovih patika će se svi okretati za vama – Buzz

Nedavno smo imali prilike da prisustvujemo otvaranju novog Buzz Sneaker Stationa u Zrenjaninu. Tom prilikom, ekipa našeg portala imala je priliku da zaviri u najnovije modele patika koji su na tržištu i da zaviri u kolekcije koje tek trebaju da stignu, a Adidas za svoje fanove priprema posebno iznenađenje.

Adidas Originals za ovu priliku je predstavio novo poglavlje EQT linije na velikom događaju u Berlinu u klubu SchwuZ, a uskoro EQT patika dolazi i u Zrenjanin, upravu u Buzz Sneaker Station.

-Legendarna patika iz 1991. godine vratila se redizajnirana iz prošlosti da osnaži budućnost, i svojim odlučnim linijama nateraće svakoga da vas pita ˝Gde si ih uzeo?˝, poručili su iz popularne prodavnice.

Udobna patika koja obećava da ćete je voleti

Pre svega udobna i patika za sve kombinacije, Adidas EQT je patika u kojoj ćete rado osvajati ulice i biti na nogama ceo dan.

Sa ovim patikama na vašim nogama, želećete da hodate ceo dan. Anatomskog dizajna i urbanog izgleda, ova patika će u svaku vašu šetnju dovesti veliku dozu uživanja, dodali su.

Posetite Buzz Sneaker Station u Aviv Parku i pogledajte koje sve urbane modele patika imaju baš za vas!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh