I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Buzz: Novi adidas model koji će oduševiti ljubitelje urbanih autfita

Inspirisan jedinstvenom siluetom iz devedesetih, ˝Adidas Originals˝ tim dizajnera predstavio je nove modele ˝P.O.D. system˝ patika koje su dostupne u ˝Buzz šopovima˝.

Polazna tačka dizajnerskog tima bio je drugačiji pristup u stvaranju patika i želja da se sačuvaju prepoznatljivi detalji iz prošlosti koji bi se preneli na viši nivo, uz podršku najnovijih tehnologija. Sledeći korak predstavljao je odlazak u bogatu adidas arhivu i potragu za nečim neobičnim i gotovo zaboravljenim, poručuju iz popularne ˝Buzz˝ prodavnice.

Model inspirisan patikom iz 1995. godine

Izbor dizajnera i inspiracija za novi kreativni proces bio je model ˝EQT Cushion 2˝. Patika iz daleke 1995. prvo je bila rastavljena, a zatim ponovo sastavljena u nov, i kako navode neočekivan model ˝P.O.D-S3.1 ˝.

Poseban akcenat stavljen je na đon koji je sastavljen iz tri celine. EVA pena na prednjoj strani patike, udubna ˝Boost™˝ komponenta sa gumenom podlogom na peti, kao i ˝Torsion™˝ tehnologija na središnjem delu đona zajedno omogućavaju slobodno kretanje i lako prilagođavanje stopala patici, dodali su iz pomenute prodavnice.

P.O.D-S3.1 model je dostupan u svim ˝Buzz šopovima˝ kao i na njihovom sajtu gde se može kupiti ˝online˝.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh