I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Devet modela kožnih jakni koje zaslužuju vašu pažnju

„Fratteli“ jakne i drugi predmeti od kože, sjedinjuju udobnost i otmenost.

Reči koje opisuju ovaj brend svakako su tradicija, trajanje i dugovečnost. On „miriše“ na rustičan predmet koji je raritet, a opet dostupan svakom čoveku od stila. On ukazuje i na vezu savremenog čoveka i prirode. Ozbiljan je i nameće stav, iako je njegova suština jednostavnost. Želeli smo da u njemu bude vidljiva lepota svih modela, ali i dobitna kombinacija njihove aktuelnosti, s jedne, i neprolaznost, s druge strane. Jer kvalitet je večan.

Koža odabrana za Fratteli kolekcije je obrađena tradicionalnim metodama i bojama uz korišćenje modernih tehnologija. Ovakav pristup garantuje najviši kvalitet i originalan izgled. Samo ono najbolje je dovoljno dobro kada je reč o Fratteli kožnim jaknama. O samom kvalitetu naših proizvoda i postojanju visokog nivoa poslovnosti jasno govori i činjenica konstantnog proširivanja mreže distributera kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Da biste se i sami uverili u sve što je do sada rešeno, ostavljamo vas da uživate u fotografijama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukoliko želite da probate neke od ovih modela to možete učiniti u prodavnici “Pantera” , Pupinova ulica br. 12, Zrenjaninu


Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh