I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

8 destinacija za leto 2015 koje trebate razmotriti

Iako zima i dalje traje i do toplijih dana nas deli nekoliko meseci, Lider travel podseća da nije rano da krenete sa planiranjem letovanja. Kao i u mnogo čemu drugom, i sa planiranjem letovanja na vreme ćete uspeti da izbegnete stres i da ostvarite mnoge pogodnosti.

Prijavite se odmah i plaćajte na rate do 15-og oktobra.

rsz_fb-ads-leto-2015-sve

Ranom rezervacijom do velike uštede

Ako ste ikad rezervisali avionsku kartu, znate da se sa približavanjem datuma leta povećava i cena karte.

Isto je i sa turističkim aranžmanima. Takozvani FIRST MINUTE predstavlja izuzetno povoljne ponude ukoliko se prijavite dovoljno rano za određeno putovanje. Prednost ovakve uplate je da ćete proći prilično povoljno a pritom ćete imati i mnogo više vremena da otplatite aranžman. Na ovaj način, ne samo da ćete proći jeftinije nego ćete dobro organizacijom verovatno uspeti i da ušetedite neki dinar više za samu destinaciju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ranom rezervacijom do boljeg smeštaja

Iako uvek postoje malobrojni srećnici koji mogu da uskoče u last minute i da pritom dobiju solidan smeštaj, takođe postoje i mnogobrojni primeri kod kojih je odlučivanje na brzinu dovelo do toga da su kupili „mačku u džaku“. Iz tog razloga je uvek bolje odlučiti se za FIRST MINUTE i natenane odabrati smeštaj po vašoj meri, jer odnos kvaliteta i cene u tom periodu uvek ide kupcu na ruku.

Motivacija

Ukoliko spadate u one ljude koji planiraju stvari na vreme, velike su šanse da ste jedna od onih osoba kod koje motivacija ima značajnu ulogu u životu. Mnoga istraživanja su pokazala da osobe koje imaju unapred isplaniran odmor svoje zadatke obavljaju sa više energije i motivacije, jer znaju šta ih čeka na kraju – zaslužen odmor. A čak i da ne spadate u ovu grupu ljudi, a pritom niste finansijski nezavisni, možete pametno iskoristiti prethodnu rečenicu i tražiti od određenih osoba da vas motivišu.

Istraživanje

Kada planirate odmor na vreme, uvek možete natenane da istražite mesto koje posećujete, kao i njegovu okolinu. Da odlučite koje plaže ćete posetiti a koje preskočiti, koju hranu i piće ćete da probate, u kojim kafićima ćete da uživate a u kojim klubovima da ludujete.

Leto počinje na naš znak.

ZAKINTOS

Zakintos

Zakintos

Zakintos već od 175€, LETO ZA MLADE, 5 fantastičnih termina.

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Zakintos leži u južnom delu Jonskog mora, koje je deo Sredozemnog mora.

Više informacija na ZAKINTOS 2015

LAGANAS

laganas leto 2015

Laganas je udaljen 8 km od grada Zakintosa i 7 km od aerodroma. Najveću popularnost je stekao prelepim peskovitim plažama i noćnom zivotu. Laganas ima jednu od najlepših plaža dugačku 5 km sa toplim prozirnim morem. Vodeni sportovi su ograničeni zato što Carreta Carreta kornjače koriste deo plaže za polaganje jaja. Cela oblast je poznata po velikom broju noćnih klubova i barova. Ovo nije mesto koje biste želeli da posetite ukoliko tražite miran i opuštajući odmor i najviše odgovara mladima i onima koji se tako osećaju. Laganas je veoma popularna parti destinacija u Evropi za mlade. Laganas je pun noćnih klubova. Takođe ima preko 100 barova, bogatstvo restorana i lokalnih prodavnica. Laganas je veoma popularan među mladima britanski, srpska, holandski, švedski i nemački turisti.

KUŠADASI

kusadasi leto 2015

Kušadasi već od 140€, LETO ZA MLADE, 5 fantastičnih termina.

Kušadasi primorski grad u Turskoj i veoma popularno letovalište za mlade na obali Egejskog mora.

Veliki broj klubova na otvorenom, noćnih barova je ono što čini Kušadasi privlačnim. Kušadasi može da se pohvali većim brojem lepih plaža, Miracle je zasigurno jedna od najlepših. Popularni Bar Street u centru grada privlači ogroman broj mladih turista iz svih delova sveta. Dva najlepša beach bara, Miracle i Jade, su klubovi gde ćemo za Vas praviti dnevne i noćne žurke. Grad ima oko 60.000 stanovnika, tokom leta ovde boravi više od milion turista iz svih krajeva sveta.

Više informacija na KUŠADASI 2015

KAVOS

Kavos već od 155€, LETO ZA MLADE, 4 fantastična termina.

Kavos je najluđe mesto na ostrvu Krf, poznato po fenomenalnom provodu, velikom broju klubova, barova, restorana i diskoteka u kojima žurke traju do ranih jutarnjih časova. Ovako ga opisuju svi koji su ga posetili i upravo je to jedan od razloga zašto smo za jednu od destinacija Summer fun-a ponovo odabrali baš ovo mesto.

Više informacija na KAVOS 2015

KRF

KRF Ostrvo je vezano sa istorijom Grčke od početka grčke mitologije. Grčki naziv, Kerkira ili Korkira, odnosi se na dva moćna simbola vode: Poseidon, bog mora, i Asopos, jedna od najvažnijih Grčkih reka. Krf ujedno i znači „grad vrhova“. Stari grad Krfa grada je pod zaštitom UNESCO. Krf je jedno od većih jonskih ostrva, ujedno jedno od najlepših grčkih ostrva. Krf se nalazi u Jonskom moru, koji je deo Sredozemnog mora, a na severu je povezan sa Jadranskim. Ima inzvanredne uslove za turizam, što i dokazuje da tokom leta dolaze turisti iz raznih delova sveta u potrazi za sjajnim provodom. Na Krfu postoji i aerodrom, ujedno i univerziteti na kom se uče istorija, muzika, jezik i bibliotekarstvo.

LEFKADA

lefkada

Lefkada već od 180€, LETO ZA MLADE, 3 fantastična termina.

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. U upravnoj podeli grčke Lefkada je zajedno sa nekoliko manjih okolnih ostrva čini okrug Lefkadu. Najvažnije i najveće mesto je istoimeni grad Lefkada. Plaže na Lefkadi spadaju medju 10 najlepših plaža sveta. Kristalno čista voda i pesak, ovu destinaciju čine jako popularnom za odmor, gde dolaze turisti iz svih delova sveta. Severno od Lefkade nalazi se Krf, a južno Kefalonija i Itaka.

Više informacija na LEFKADA 2015

LUTRAKI

Lutraki već od 185€, LETO ZA MLADE, 3 fantastična termina.

Lutraki je jedno od najlepših primorskih odmarališta u zalivu Korintu, Grčkoj. Nalazi 81 km zapadno od Atine i 4 km od grada Korinta. Grad je poznat po svojim ogromnim prirodnim izvorima i terapeutskih banjama. S obzirom da povezuje Atinu i Peloponez, u gradu preovladava jaka privreda. Ono što čini ovo mesto su kristalno čista plava mora, mediteranska klima, prelepe plaže, grad koji obiluje vegetacijom i pregršt bioskopa, restorana, noćnog provoda. Ovde se nalazi i jedan od najstarijih i najvećih kazino klubova u Evropi koji privlači bogate turiste iz svih delova sveta.

Više informacija na LUTRAKI 2015

SICILIJA

Sicilija već od 260€, LETO ZA MLADE, 3 fantastična termina.

SICILIJA je ostrvo u Italiji, najveće ostrvo u Sredozemnom moru i jedno od najgušće naseljenih. Nalazi se oko 160 km severostočno od Tunisa (Severna Afrika). Ostrvo je odvojeno od kopna Mesinskim moreuzom 3 km širokim na severu i 16 km širokim na jugu. Glavni grad je Palermo. Sicilija je autonomni region sa specijalnim statusom u okviru Italije. Od svih regiona Italije, Sicilija zauzima najveću površinu (25.708 km²).

Najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

Sicilija je osstrvo bogate i jedinstvene kulture, posebno u umetnosti, kulinarstvu, arhitekturi, pa čak i jezika. Privreda Sicilije je uglavnom zasnovana na poljoprivredi (narandže i limuni). Ruralni krajevi privlače turiste koji žele da uživaju u prirodnim lepotama ostrva. Na Siciliji se nalaze važni arheološki i antički lokaliteti kao što su nekropole Pantalike i Dolina hramova.

Više informacija na SICILIJA 2015

Rezervišite putem sajta http://lidetravel.rs i lajkujte fejsbuk stranicu ove renomirane turističke agencije i pratite najnovije last minute ponude.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh