I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

6 proizvoda po ekstra cenama do kraja juna

Šest različitih proizvoda moći će da se kupe po neverovatnim cenama u svim TSV diskontima u Zrenjaninu i naseljenim mestima.

Tako će salama „Pileći specijal“ od 300 grama, moći da se kupi po ceni od 59 dinara, a mesni narezak Buki od 150 grama za samo 49 dinara.

pileca-salama

Iz grupe gotovih jela, u TSV diskontima ovog meseca izdvajaju pasulj sa kobasicom u standardnom pakovanju od 400 grama koje košta samo 99 dinara. Po fantastičnoj ceni od 69 dinara, potrošači će moći da kupe dugotrajno mleko od 2,8% mlečne masti. Nekoliko vrsta sokova brenda „Extra“ u ambalaži od 2 litra, koštaju 49 dinara. Na kraju, za najmlađe se mogu kupiti Tenera ekonomik pelene u više raspoloživih veličina za samo 899 dinara.

pasulj

Njihove prodavnice nalaze se na sledećim adresama:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zrenjanin – Hunjadi Janoša 86 (Mužlja), Miletićeva 16, Baranjska 12, Cara Dušana 84, Mošorinska 71, TC Bagljaš (pijaca), Alekse Šantića 36, Brigadira Ristića 17, Koče Kolarova 56.

Okolina Zrenjanina – Janka Čmelika bb (Aradac), Partizanska 65 (Elemir), Maršala Tita 7 (Ečka), Braće Barnić bb (Melenci), Veljka Vlahovića 24 (Žitište)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh