I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

5 saveta kako da izaberete laminat koji se najbolje uklapa u vaš enterijer

Classen 023 nudi kvalitetan laminat, dostupan u različitim nijansama boja. Stručnjaci iz ove renomirane firme su podelili sa nama i nekoliko saveta, kako izabrati laminat koji će se najbolje uklopiti u vaš enterijer.

Već nekoliko godina u modi su svetle boje, ali trendovi proteklih godina umesto izrazito svetle, hladne bele boje, nalažu toplije prirodne boje.

Vrlo popularne su i boje različitih vrsta svetlog drveta i sive boje. Siva je vrlo pametan izbor kao boja podne obloge, jer je neutralna i lepo se kombinuje sa gotovo svim drugim bojama, što vam daje puno slobode u opremanju prostora. Uz to, podna obloga u sivim tonovima izgleda izuzetno elegantno i sofisticirano.

Svetlija boja podne obloge posebno je pogodna za manje prostorije, jer može optički povećati prostor, a ujedno ga i učiniti svetlijim, time i ugodnijim za život. Ako birate podnu oblogu za prostoriju veće kvadrature, mogućnost izbora je skoro neograničena, a možete se odlučiti i za laminat u tamnijim tonovima…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KAKO IZABRATI LAMINAT ZA VAŠ PROSTOR?

1. Ako volite nameštaj u boji prirodnog drveta i kod opremanja prostora pre svega vodite računa o njegovoj udobnosti i intimnosti, tada je laminat sa izgledom drveta u svetlijim nijansama pravi izbor za vas. Vrlo dobar izbor je i laminat rustikalnijeg izgleda.

2. Želite da sobu opremite belim nameštajem? U tom slučaju pod bi trebalo da bude iste boje. Prikladni su laminati u različitim nijansama bele ili sive. Pri tome, treba voditi računa da uzorak bude što neutralniji, jer će tako bolje odgovarati nameštaju

3. Volite moderan nameštaj i minimalistički stil opremanja prostora? Onda bi takav trebao biti i laminat. Zanimljiva opcija je i laminat sa izgledom kamena

4. Volite ekstravaganciju i boje? Najbolje će vam odgovarati laminat sa posebnim uzorcima, kojih se nikada nećete zasititi na vašem podu.

5. Ako ste ljubitelj podnih obloga položenih u uzorku riblje kosti, imamo dobre vesti za vas! Proizvođači laminata su razvili jedinstveni patent klik spojeva, koji pružaju puno mogućnosti za polaganje, čak i u obliku riblje kosti.

CLASSEN 023 – CENE LAMINATA VEĆ OD 350 DINARA

CLASSEN 023 vrši prodaju i ugradnju laminata sa širokim izborom dezena, podnih obloga i prateće opreme. Takođe, u ponudi imaju garnišne, stiropor, lajsne, vrata, ukrasni stiropor i još mnogo toga…

U asortimanu poseduju laminate 1A i 1B klase, a cene zavise od klase, dezena, proizvođača, debljine (6,7,8,10,12,14mm) a takođe vrše profesionalnu ugradnju brzo i povoljno.

Cene: 1B od 350 – 600 rsd | 1A od 600-1200 rsd m2.

KONTAKT

Telefon: 0691338474

Žitište, Cara Dušana br. 25.

Aradac, Đure Jakšića br. 30.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh