I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

5 činjenica koje možda niste znali o Kafematu

Jeste li već upoznali Kafemat, koncept bar koji je pomerio granice ugostiteljstva u Zrenjaninu? Poželeli smo da saznamo u čemu je tajna uspeha koji je ovaj koncept bar postigao, najpre u Novom Sadu, a potom i u Zrenjaninu. Evo šta nam je otkrio menadžment Kafemata na pitanje kojih 5 razloga izdvajaju kao osnovni motiv za posetu ovom ugostiteljskom objektu.

Bogat meni

Sva jela u Kafematu spremaju se s umećem, pažnjom i ljubavlju, a pod nadzorom Željka Rudića, čuvenog kulinarskog virtuoza. Možete uživati u finim jelima od uvek kvalitetnog i sočnog mesa, zanosnim mediteranskim specijalitetima, pastama i salatama. Radije biste pojeli nešto na brzinu? U tom slučaju, pravi izbor je juneći burger, čuven po tome što izaziva ljubav na prvi zalogaj.

b7455191-d831-4ef5-ba82-9b2a58368ecb

Izvanredna karta pića

Paleta kvalitetnih vina jeste ono čime se Kafemat posebno izdvaja. Tu je i širok spektar egzotičnih koktela, koji izazivaju čula i bude radoznalost. Za sportiste je kreiran poseban izbor bezalkoholnih koktela, a svi gosti imaju priliku da se sami okušaju u kreiranju koktela po svom izboru.

96f65a17-437a-4e4e-a77a-c644be7587e1

Specifičan enterijer

Moderan, prostran i udoban, prostor Kafemata zove na radost i uživanje. U toplim danima aktuelna je bašta, koja je mnogim Zrenjanincima vrlo brzo postala omiljeno mesto susreta. I još nešto, važno – na popodnevnu Kafemat kafu slobodno povedite svog ljubimca. jer, Kafemat je Pet Friendly.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

kafemat-zrenjanin

Noćni provod

Kafemat vraća u modu kvalitetne izlaske – izlaske koji podrazumevaju kvalitetan zvuk, dobre vibracije i istinsku groznicu subotnje večeri. Rezident DJ-evi & birani gosti iz zemlje i inostranstva vikendima daju novu, uzbudljivu dimenziju.

12191429_422484337947267_5139484575999940885_n

Kafemat team – Halloween party

Faktor X

Posvećenost, ljubav i strast – to je ono što, uz sve gore navedeno, čini Kafemat upečatljivim i drugačijim. Kada imate te tri stvari, onda možete sve. I onda nastaje magija.

Mi smo već upoznali Kafemat magiju. A vi ?

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh