I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

31. januara poslednji dan Persu škole klizanja – dođite na žurku

Nakon mesec dana „Persuova“ škola klizanja na klizalištu u centru Zrenjanina, došla je do finala.

Školu je od 31. decembra prošle godine do danas vodio trener Aleksandar Čavić, rođeni Zrenjaninac sa novosadskom adresom te dugogodišnji igrač i trener u Hokejaškom klubu „Vojvodina“.

foto: youtube printscreen Persu

– Nemoguće je izbrojati koliko je dece dolazilo na časove klizanja koje smo svakodnevno držali od 15.30 do 16.30h . Bilo je dana kada je na času bilo i po 150-oro  dece, a bilo je dana i kada ih je bilo dvadesetak. Jedini dan kada smo napravili pauzu bilo je slučajno ili ne na „Svetog Savu“ kada je padala kiša. Tokom trajanja ove škole učili smo osnovne elemente klizanja, pre svega kako se pada i koči, potom skretanje, neke jednostavnije manevre pa do malo složenijih ali ne preteških.  Kao i uvek kada radim edukativni deo pokušavam da kod mladih razvijem to da se na ledu osećaju sigurno i prijatno, a isto tako da su bezbedni i svi oko njih. Ljubav prema rekreativnom bavljenju klizanjem i  hokejom se podrazumeva. Na svakom času sam ih obavezno podsećao da kod kuće „kompjuterima“ i „telefonima“ daju „voljno“ i da što više vremena provedu u igranju na svežem vazduhu – kaže Čavić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Poslednji dan „Persu“ škole klizanja je 31. januar 2020. od 15.30 do 16.30 (klizalište radi do 15. februara).  Osim klasičnog časa biće održana i žurka na ledu uz klovna „Bimba“ i još poneke sadržaje iznenađenja. 

  • Divider

  • Divider
Na vrh