I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

20 poklona za 20. rođendan Fast food – a Arena

Fast food Arena je pre 20 godina doneo u Zrenjanin jednu sasvim novu dimenziju i koncept pripreme specijaliteta brze hrane. Njihovi sendviči, pizze, burgeri i jela sa roštilja su jako brzo pronašli svoj put do zadovoljnih konzumenata. 

Arena koristi pažljivo birano pileće, svinjsko i juneće meso, sveže povrće i posebne sosove, koje priprema po originalnoj recepturi. Sve to je rezultat neodoljivog ukusa njihovih proizvoda, koje jednostavno morate probati.

Dobrodošli u svet ukusne hrane!

Fast food Arena pruža nezaboravan užitak za vaše čulo ukusa. Profesionalno pripremljena jela sa roštilja, sendviči, burgeri, komplet lepinje, pizze… i još mnogo toga čeka na vas.

Pre 30 godina Bora Agić je otvorio piceriju Arena u Beogradskoj ulici, a pre tačno 20 godina otvorio je Fast food Arena, na lokaciji na kojoj se nalazi i danas – na magistrali preko puta MUP – a. Arena je prva u gradu počela da pravi index sendvič, koji je tokom godina postao njen zaštitni znak.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Njegova ćerka, Jelena Andrić, sa uspehom vodi Fast food Arena i poslastičarnicu Arena, koja je pre nešto više od godinu dana otvorena odmah pored fast food – a.

155 RAZLIČITIH PROIZVODA

– Arena je ponosna što uspešno već dve decenije sarađuje sa Zrenjanincima i što se trudi da pruži najbolji mogući kvaltiet, kako hrane tako i usluge. Trudićemo se i dalje da održimo naš program kvaliteta i sigrunosti naših prozivoda. Hrana, koju poslužujemo, pripremljena je veoma brižljivo i kvalitetno. Ponosni smo zbog svega ovoga. A kao pravi domaćini, za vas biramo najbolje namirnice i vodimo računa o velikoj ponudi. Trentno imamo 155 različitih proizvoda, a tu paletu ćemo proširivati. Očekujte od Arene još mnogo iznenađenja – rekla je vlasnica Jelena Andrić.

20 POKLONA ZA 20. ROĐENDAN

Povodom 20. rođendana Arena će podeliti 20 nagrada putem svoje FB STRANICE.

Nagrade su sledeće:

– Porodična kaprićoza
– Porodična domaćinska pizza
– Banatska porodična pizza
– XXL pizza
– 3 x 2 velika index sendviča
– 2 x 2 klasik burgera
– 2 porcije ćevapa
– 2 x 1 komplet lepinja
– 5 x 1 palačinka (slatka ili slana)
– 1 kg ljutih pilećih krilaca
– 1 kg pilećih krilaca u medu
– 1 kg pilećih krilaca (običnih)

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh