I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

20 poklona za 20. rođendan Fast food – a Arena

Fast food Arena je pre 20 godina doneo u Zrenjanin jednu sasvim novu dimenziju i koncept pripreme specijaliteta brze hrane. Njihovi sendviči, pizze, burgeri i jela sa roštilja su jako brzo pronašli svoj put do zadovoljnih konzumenata. 

Arena koristi pažljivo birano pileće, svinjsko i juneće meso, sveže povrće i posebne sosove, koje priprema po originalnoj recepturi. Sve to je rezultat neodoljivog ukusa njihovih proizvoda, koje jednostavno morate probati.

Dobrodošli u svet ukusne hrane!

Fast food Arena pruža nezaboravan užitak za vaše čulo ukusa. Profesionalno pripremljena jela sa roštilja, sendviči, burgeri, komplet lepinje, pizze… i još mnogo toga čeka na vas.

Pre 30 godina Bora Agić je otvorio piceriju Arena u Beogradskoj ulici, a pre tačno 20 godina otvorio je Fast food Arena, na lokaciji na kojoj se nalazi i danas – na magistrali preko puta MUP – a. Arena je prva u gradu počela da pravi index sendvič, koji je tokom godina postao njen zaštitni znak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Njegova ćerka, Jelena Andrić, sa uspehom vodi Fast food Arena i poslastičarnicu Arena, koja je pre nešto više od godinu dana otvorena odmah pored fast food – a.

155 RAZLIČITIH PROIZVODA

– Arena je ponosna što uspešno već dve decenije sarađuje sa Zrenjanincima i što se trudi da pruži najbolji mogući kvaltiet, kako hrane tako i usluge. Trudićemo se i dalje da održimo naš program kvaliteta i sigrunosti naših prozivoda. Hrana, koju poslužujemo, pripremljena je veoma brižljivo i kvalitetno. Ponosni smo zbog svega ovoga. A kao pravi domaćini, za vas biramo najbolje namirnice i vodimo računa o velikoj ponudi. Trentno imamo 155 različitih proizvoda, a tu paletu ćemo proširivati. Očekujte od Arene još mnogo iznenađenja – rekla je vlasnica Jelena Andrić.

20 POKLONA ZA 20. ROĐENDAN

Povodom 20. rođendana Arena će podeliti 20 nagrada putem svoje FB STRANICE.

Nagrade su sledeće:

– Porodična kaprićoza
– Porodična domaćinska pizza
– Banatska porodična pizza
– XXL pizza
– 3 x 2 velika index sendviča
– 2 x 2 klasik burgera
– 2 porcije ćevapa
– 2 x 1 komplet lepinja
– 5 x 1 palačinka (slatka ili slana)
– 1 kg ljutih pilećih krilaca
– 1 kg pilećih krilaca u medu
– 1 kg pilećih krilaca (običnih)

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh