I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

„Zvezdarske zvezdice“ oduševile publiku

Muzička predstava „Zvezdarske zvezdice“ oduševila je zrenjaninsku publiku koja se u subotu uveče okupila u Kulturnom centru. Iako je bilo skeptičnih najava da ovaj žanr neće biti interesantan u tolikoj meri da bi okupio punu salu, ispostavilo se da bi predstave u kojima dominira muzika mogle biti itekako interesantne u nekom redovnom repertoaru.

Jedna od najpoznatijih u srpskom glumištu, Gorica Popović, pisac je, reditelj, kostimograf, scenograf i jedna od nosećih uloga u predstavi.

Radnja ovog jedinstvenog pozorišnog naslova smeštena je u Beograd 1935. godine, a prati jednu probu Ženskog zvezdarskog pevačkog društva čije su članice beogradske dame zaljubljene u umetnost i muziku. Dame organizuju priredbu za godišnjicu svog društva i uz pomoć jedinog gospodina u koga su sve pomalo zaljubljene, uspevaju da naprave nezaboravnu zabavu sa mnogo pesme i igre. Muzička kulisa ove predstave obuhvata stare šlagere, vesele kuplete, poneku varošku tj. starogradsku pesmu. Na sceni su briljirale izvrsne glumice Tanja Bošković, Dara Džokić, Jelica Sretenović, Katarina Gojković, Sofija Juričan, Anita Mančić i Katarina Žutić, a sjajan doprinos dali su  Goran Sultanović i Radomir Nikolić.

I Taxi Zrenjanin

Glumci su ispraćeni sa bine snažnim aplauzima, i sudeći po nasmejanim licima, Zrenjanincima je upravo ovakva predstava nedostajala.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh