I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gradska Narodna Biblioteka

Završena 32. „Čitalačka značka“, đaci napisali 443 čitalačkih dnevnika

Svečanim programom održaniim u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ završena je 32. manifestacija „Čitalačka značka“ u organizaciji Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

citalacka-znacka

Sa idejom da se razvija i neguje kultura čitanja kod dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, biblioteka je najpre nagradila predškolce koji su učestvovali na Maloj čitalačkoj znački, a zatim su nagrađeni i pohvaljeni učenici osnovnih škola, autori najuspešnijih čitalačkih dnevnika.

Ovogodišnja manifestacija bila je u znaku stvaralaštva Branka Ćopića, budući da se navršava 100 godina od njegovog rođenja. Nasmejani svet Branka Ćopića, inače i slogan ovogodišnje manifestacije, na završnoj svečanosti predstavili su učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Kleka.

Fordomanija

Učesnici manifestacije iz osnovnih škola opštine Zrenjanin i Sečanj napisali su ukupno 443 čitalačka dnevnika. Stručni žiri koji je imenovala Biblioteka odlučio je o najuspešnijim učesnicima, najkreativnijim radovima, pohvalama i
nosiocima zlatne, srebrne i bronzane Čitalačke značke.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Posebno su nagrađeni i pohvaljeni učenici prvih i drugih razreda, potom učenici trećih i četvrtih razreda, kao i učenici u kategoriji od petog do osmog razreda.

Spisak nagrađenih učenika pogledajte OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh