I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

X Međunarodna izložba fotografija „Zaštićena planeta“

U Holu Narodnog muzeja Zrenjanin u petak, 22. avgusta u 19 sati, biće otvorena X Međunarodna izložba fotografija pod nazivom “Zaštićena planeta”.

Izložba je rezultat međunarodnog konkursa koji je objavljen početkom godine a na koji se javilo ukupno 65 autora iz 20 zemalja. Od oko 500 fotografija pristiglih na konkurs odabrano je 40 koje su predstavljene na izložbi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zasticena-planeta-prokletije
Najviše autora je iz Srbije i okruženja ali tu su i fotografije autora iz Rusije, Kazahstana, Španije, Kanade, SAD-a, Češke, Velike Britanije, Indije, Malezije itd.

I Taxi Zrenjanin

Od oko 500 fotografija pristiglih na konkurs odabrano je 40 koje su odštampane i uramljene za izlaganje. Fotografije su birane tako da na najbolji način prikažu svu raznovrsnost pejsaža i šuma u zaštićenim prirodnim dobrima iz raznih krajeva sveta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Looking South from Penberry
Organizatori izložbe su Nacionalni park Fruška gora i Narodni muzej Zrenjanin, a na otvaranju će govoriti mr Dragiša Savić, organizator izložbe iz NP Fruška gora, i Nataša Knežević, kustos biolog Narodnog muzeja Zrenjanin.

Izložba će trajati do 22. septembra.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh