I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Veliko interesovanje Zrenjaninaca za dramske predstave po 200 dinara

Od kada je Narodno pozorište “Toša Jovanović” objavilo informaciju o sniženoj ceni karata za sve dramske predstave do kraja sezone, 20. juna, gužva na biletarnici ne jenjava.

Mnogi su iskoristili upravo ovu priliku i nadoknadili odlazak u pozorište i gledanje predstava u sezoni koja se primiče kraju.

pozoriste

Pored predstava koje se zbog svoje popularnosti ponavljaju u svakoj sezoni, publika će po ovoj ceni moći da pogleda i premijernu predstavu “Imanje i nemanje” 10. juna na kamernoj sceni.

I Taxi Zrenjanin

Sugrađanina Slavoljuba M. zatekli smo u prepodnevnim satima na biletarnici pozorišta dok je kupovao karte za predstavu Ljubomira Simovića “Čudo u šarganu”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovakve ponude se ne viđaju često našem gradu. U vremenu u kome svaki dinar za osobe sa prosečnim primanjima ponekad znači dilemu “kako ga najpametnije utrošiti a da se pri tome zadovolje osnovne potrebe egzistencijalne i kulturološke prirode”, pozorište je napravilo stvarno sjajan potez. Pogledao sam i predstave “Vlast” i “Večera budala” i sada planiram da sa dve ulaznice obradujem najbolje prijatelje.

premijera-predstava-vecera-budala-zrenjanin

– Ja sam lično zainteresovan kako za predstave zrenjaninskog pozorišta tako i za gostujuće predstave. Neretko odlazim i u pozorišta u Beogradu i Novom Sadu, Subotici, ali svakako mi je pristupačnije da neku od predstava koje se igraju na njihovim repertoarima pogledam u Zrenjaninu. Cene karata u tamošnjim pozorištima su dosta skupe, pa kad tome dodate još i prevoz i poneko zadovoljstvo koje je poželjno pri izlasku, postaje jasno koliki smisao ima ova pozorišna akcija i mogućnost da u našem teatru pogledamo neku od predstava gostujućih ansambala. Zato se radujem dolasku Ateljea 212, kupio sam tri karte za predstavu “Kafa i cigarete”, priča oduševljeno Zrenjaninac Ivan I.

– Bila sam iznenađena kada mi je unuka rekla da je cena karte sada 200 dinara. Za mene, penzionera, to je dovoljno da izađem iz kuće i još jednom pogledam “Slobodne žene balkanske”. Kulture nikad dosta, kaže Ana M.

Poznato je da se subotom u prepodnevnim satima ispred biletarnice može videti veliki broj roditelja sa decom koji dolaze na lutkarske predstave.

Upravo na lutkarskoj sceni 4. juna je izvedena premijerna predstava “Bajka O…” čija se prva repriza može pogledati već u subotu, 6. juna, u 10 sati.

Repertoar svih predstava koje će biti izvedene do kraja sezone pogledajte OVDE

Predstava „Imanje i nemanje“ biće izvedena i 20. juna u 20 sati.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh