I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

„Velika reforma“ i trio „Državni posao“ još jednom oduševili Zrenjanince (VIDEO)

Torbica, Čvarkov i Boškić trio koji već godinama naciju leči smehom i satirom u seriji „Državni posao“ još jednom je do vrha napunio veliku salu Kulturnog centra i izazvao erupcije oduševljenja.

Sportskim rečnikom rečeno uspeh je još veći kada se uzme u obzir da su nastupili istom predstavom kao i pre godinu dana „Velika reforma“. Predstava je donekle modifikovana novim elemntima ali suština je ostala ista, a to je ono čega je publika  posle svih loših i „prostačkih“ sadržaja kojima je svakodnevno izložena sa malih ekrana očigledno željna.

Predstava „Velika reforma“ zapravo je celovečernja epizoda „Državnog posla“ po čemu su Torbica, Boškić i Čvarkov postali prepoznatljivi tokom 8 poslednjih godina koliko ovaj serijal traje.

I Taxi Zrenjanin

U nekoliko odvojenih delova u predstavi pratimo šta je snašlo popularne arhivatore, čime zapravo oslikavaju i celokupno društvo, na putu promena i tranzicije ka novom Evropskom društvu kao i njihove reakcije odnosno opiranja. Pored prepoznatljivih gegova i pošalica „arhivatori“ su  u ovoj predstavi pokazali i talenat u plesu, pevanju, mimici i gesitkulaciji pa čak i  striptizu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh